MONIKI

Share Tweet Pin it

Metro: Prospekt Mira

Adres: Moskwa, ul. Budynek Shchepkin 61/2 1

Telefon kontaktowy: BDO rejestracja: 8 (499) 674-07-09 wielokanałowy (od 9.00 do 16.00), instytut referencyjny: 8 (495) 681-35-09, płatny miód. usługa: 8 (495) 681-03-03

Dodatkowy opis

W chwili obecnej siedziba Ministerstwa Obrony Moniki. M.F. Vladimirsky jest unikalnym kompleksem naukowo-terapeutycznym i edukacyjnym w Rosji (instytut, dział konsultacyjno-diagnostyczny, szpital, wydział). Szpital dysponuje 22 klinikami o profilu chirurgiczno-terapeutycznym na 1105 łóżek.

Działalność naukowo-badawcza w instytucie prowadzona jest w 40 obszarach nauk medycznych, wprowadzane są nowe technologie medyczne na poziomie światowym.

GBUZ MO MONIKI je. M.F. Vladimirsky jest największą strukturą opieki zdrowotnej w regionie moskiewskim i pełni rolę regionalnego multidyscyplinarnego ośrodka zapewniającego wysoko wykwalifikowaną pomoc medyczną, diagnostyczną i doradczą dla mieszkańców regionu moskiewskiego.

Struktura Instytutu posiada dział konsultacyjno-diagnostyczny, którego funkcje różnią się od funkcji polikliniki i nie zapewniają pacjentom recepty na leki bezpłatne dla populacji, a także 50 procent zniżki.

Kontakt GBUZ MO MONIKI im. M.F. Vladimirsky:

Reżyser: Paleev Philip N., tel. 8 (495) 681-55-85, e-mail: [email protected]
Główny lekarz: Kruglov Evgeny Efimovich, tel., Fax 8 (495) 681-41-70, e-mail: [email protected]
Sekretarz naukowy: Kulikov Dmitry Alexandrovich, tel., Fax 8 (495) 681-93-90, e-mail: [email protected]

Referencyjny szpital Instytutu: 8 (495) 681-35-09
Referencyjna sala do hospitalizacji: 8 (495) 681-55-69
Informacje na temat ruchu w kolejce do hospitalizacji: e-mail: [email protected]
Referencje i rejestry BWW (Dział Konsultacyjno-Diagnostyczny) (bezpłatna opieka medyczna, wstęp do lekarzy): 8 (499) 674-07-09 wielokanałowy (od 9.00 do 16.00)
Dział handlowy: 8 (495) 681-03-03 wielokanałowy - ambulatoryjne i stacjonarne usługi medyczne
Wydział 8 (495) 684-57-63

Wskazówki: stacja metra Prospect Mira, zjazd do kompleksu olimpijskiego, następnie spacer wzdłuż ulicy Schepkina.

Monica recenzje o lekarzach

2.3 5

MONIKI to najstraszniejszy szpital, jaki widziałem. Kto ma możliwość nie iść do tego szpitala - nie kładź się do łóżka! Była od 13 września 2016 r. Do 21 września 2016 r. W oddziale gastroenterologii. To cichy horror! Przez pierwsze 2 dni lekarz nie pasował. Kilka razy chodziłem do wydziału medycznego z pytaniem o lekarza, wszyscy po prostu ich lekceważyli. Włożyli go do oddziału, który został zmieniony z dawnej sali lekarskiej. Pokój nie jest w ogóle dla oddziału - pięć łóżek, można przejść tylko na boki, nie ma stołu, umywalka z jakiegoś powodu przy oknie - kiedy myjesz się pluskać na pobliskim łóżku. Toaleta na drugim końcu korytarza, nie daj Boże w nocy, przyjdzie na zmysły - będziesz szalony, dopóki go nie osiągniesz. Zimny ​​pies w pokoju, nie można spać w nocy. Koc jest tylko jeden, malutki, materace na pryczach są solidnymi bryłkami, na jakich odpadkach pisały te materace. Nie sądziłem, że MONIKI, taki biedny szpital. Cóż, to wszystko kwiaty! Berry jest lekarzem. Nie powiem nic o innych, ale ja miałem Volchkovej - trzeciego dnia mojego pobytu, łaskawie udzielili mi tego tak zwanego lekarza. Ogólnie nic nie uzupełnić, nie leczyć, nie diagnozować, nie badać. NIC. Dlaczego ten lekarz nie może przejść przez żadne badania - densytometria nie działa, nie ma również MRI w MONICs. Przez wszystkie dni, które spędziłem w szpitalu, nigdy nie było objazdu, ale kiedy spojrzałem na moją kartę, okazało się, że Volchkova z kierownikiem, którego nie widziałem w oku, została zbadana. Krótko mówiąc, za wszystko trzeba zapłacić. Ponieważ niektórzy pacjenci są bardzo szczęśliwi i są lepsze osłony. Ale jeśli kłamiesz po raz pierwszy i nie ma znajomych - twoje pieniądze są bezużyteczne. Volchkova ten jeden nawet milion zapłacić - bezużyteczne będzie. Okazuje się, musimy jakoś zrozumieć - dla siebie, z którymi musimy się zgodzić, to ująć. wiesz. Nie każdy może to zrobić za nic, Dlatego też, aby przejść do MONIKI w kierunku lekcji jest pusta, cóż, jeśli tylko wielkie szczęście, co mocno wątpię. Diabeł wie tylko, kogo traktuje, czy naprawdę jest tak wielu znajomych? Czytałem dobre recenzje pacjentów o szefie wydziału gastroenterologii, bardzo się spodziewałem, że ona na mnie spojrzy, będę szczera - byłem gotów zapłacić. Ale na ogół jest to niedostępne, medyczne kule, powtarzam, nie ma, więc nie jest jasne, jak się z nim skonsultować. Potem cały ten koszmar martwił się, że spluwa, łatwiej jest badać pieniądze, słowo honoru, nerwy przynajmniej uratujesz.

Plusy kliniki:
lokalizacja jest dobra

Wady kliniki:
Cały szpital to pojedynczy minus

5.0 z 5

Wyrażam moje szczere uznanie i wdzięczność do lekarza - neurochirurga Kocherozhkinu Borys Aleksandrowicz, Ildar Ramazanov Shamilevich, Mikhnevich Jurij Siergiejewicz, i cały personel medyczny działu neurochirurgii dla powodzenia mojej operacji 01.18.2016. Dziękuję bardzo za profesjonalizm, miłe serce i umiejętne ręce. O takich specjalistów mówią: lekarz od Boga. Dziękuję, że potraktowałeś mnie z wielkim zrozumieniem i życzliwością, gdy wprowadzili mnie do swojego biura. Wierzcie, wasza uwaga i troska leczy nie tylko pacjentów, ale także dodaje siły naszym krewnym. Każdego dnia, wykonując swoje zawodowe obowiązki, tworzysz w szpitalnej atmosferze atmosferę dobrej i nadziei. Bardzo dziękuję wam wszystkim i nisko ukłon. Niech Bóg was chroni za waszą szlachetną sprawę - aby ocalić i przedłużyć ludzkie życie! Życzę powodzenia we wszystkich przypadkach ciężkiej pracy! Miłości, szczęścia, sukcesu, dobrobytu, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz do ciebie w nadchodzących latach. Z poważaniem i ogromną wdzięcznością dla ciebie, Galiny K. i całej mojej rodziny.

Plusy kliniki:
Udana operacja

1.0 z 5

Zbadam alergię, uduszę się. Za każdym razem, gdy przechodzę spirometrię - astma nie jest widocznie nieopłacalna. Specjaliści w 1 przypadku są głupi, nie patrzą na pacjenta, ale tylko na komp. Alergolog-lekarz Morozova dokonuje wyboru leków w komputerze i oferuje. Cóż, spróbuj tego. Piję to od roku, potem. A może diagnoza nie jest poprawna? I nie ma więcej pieniędzy na drogie leki. Lekarz pulmonolog nie akceptuje (to był pusty, i powiedziałem jej o tym powiedział, co mi powiedziano, że mam natychmiast wstrząsnąć ich praw, że przyszedłem 100 km przyjechać jutro i neurolog nie zaakceptował tego samego powodu :. mówią, wziąć kartę i wrócić następnego dnia, że ​​trzeba wiesz, gdzie pracuję, i nie daj Boże trzeba zmierzyć się ze mną, ja odpowiem. „to trzeba przyjść w ciągu miesiąca.” i coś, że wszyscy jesteśmy z regionu, w którym żyjemy i przez pół dnia otrzymujemy? Drodzy przywódcy, wyeliminujcie patos i chamstwa lekarzy i wprowadźcie się do innych specjalistów m na każdy dzień pobytu! Szkoda spojrzeć na babci przyjechał z Serpukhov 300 km. Powiedziano wziąć bilet na jutro. Lekarze gdzie etyka? Czy jesteś zaskoczony, albo coś? Nie pójdę więcej do Moniki. Dziękuję za życzliwość, zrozumienie i leczenia A tak na marginesie, wyniki testów bardzo różnią się od poprzednich, wszystko z nimi jest w porządku!

Wady kliniki:
Rudeness. Trudno jest umówić się na wizytę u lekarza w tym samym dniu. Specjaliści w 1 budynku są głupi.

3.0 z 5

Chciałbym zwrócić uwagę administracji szpitala na reżim urzędu rejestracji na procedurę MRI. Bardzo niewygodny harmonogram: bardzo długo trzeba czekać na koniec przerwy (od 10-30 do 13-00). Lekarze-eksperci akceptują od 9 do 00 (dobrze, jeśli w czasie rozpocznie się odbiór), a następnie wypisują kierunek na MRT i, niestety, rzadko, kto ma czas na rejestrację przed przerwą, a tu zaczyna się długie oczekiwanie. Jeśli masz szczęście, nagranie rozpocznie się o godzinie 13.00, ale są też problemy - budowana jest kolejka personelu szpitala, która naturalnie przebiega bez kolejki. Czas oczekiwania jest opóźniony. Jeśli możesz ponownie rozważyć tryb nagrywania, będzie to wygodne dla wielu osób.

Plusy kliniki:
To normalne.

Wady kliniki:
Bardzo niewygodny harmonogram MRT.

1.0 z 5

Miły cały dzień. Został wysłany do MONICI na badanie zaćmy. Minęło lub miało miejsce inspekcja. Dali wskazówki do hospitalizacji. Przekazał mnóstwo analiz. Przyszedł, usiadł 4:00 w korytarzu, stwierdzono, że nie ma miejsca, do domu w celu leczenia chorób przewlekłych, które, niestety, nie są traktowane w ten sposób, wydając wszystkie pieniądze te manipulacje i firmy ubezpieczeniowej, a reszta - wszystko jest dobrze. No cóż, ogólnie lekarze MONIKI są dobrzy, ale niestety w każdej beczce miodu jest łyżeczka...

Plusy kliniki:
Lekarze w MONIKI są dobrzy

Wady kliniki:
W szpitalu nie ma miejsc, zostały wysłane do domu na leczenie.

1.0 z 5

Był wczoraj na przyjęciu w stomatologii MOSP od chirurga. Wszystko zaczęło się od tego, że w recepcji starsza kobieta wystawiła mi kartę na pół godziny, kontynuując pracę własną (rozmawiała z jednym lub drugim). Zajęło to kopię polisy, nie działają one na drukarce - z góry wykonuj kopię w domu. Kiedy spotkałem się z lekarzem (potrzebowałem konsultacji), lekarz nic mi nie powiedział, (tutaj używane jest wyrażenie: patrz "materiały eksploatacyjne"), wykonano analizę przebicia. Dał mi strzykawkę z analizą i wysłano do innego budynku, po czym zaczął się horror. Kadłuby są rozrzucone po całym terytorium wystarczająco daleko, jestem na pozycji, z żołądkiem wyglądał. Znalazłem, podałem strzykawkę, analiza, ku mojemu zdziwieniu, została zapłacona - 2030 rubli, chociaż we wszystkich szpitalach jest bezpłatna na polisie. Wysłali mnie, żebym zwrócił pieniądze do budynku, w którym byłem na przyjęciu doktora, tylko wejście jest inne. Po rejestracji i płatności, i to jest inne szafki ponownie, wrócił do sprawy, w której odbywają się testy. I dopiero wtedy dali mi kupon, by dotrzeć po wynikach za tydzień. Tydzień później oczekuje się, że zobaczę lekarza z wynikami testów, nie ma nastroju i nie ma nastroju z góry. Wskazówka: jeśli nadal potrzebujesz iść do tego szpitala - nie idź sam, ale z kimś, kto może zostać poproszony o bieganie po szafkach, o formalne podpisanie lub wypłatę paragonów. I weź ze sobą pieniądze.

Plusy kliniki:
Więc sam szpital.

Wady kliniki:
Powolny personel w rejestrze. W recepcji lekarz nic mi nie powiedział. Analizy są płatne.

1.0 z 5

Moja matka została wysłana na konsultację z DA Andreev. To doktor nam "otfutbolil" do jego, jak powiedział, asystent, który zajął urząd na piątym piętrze. A więc jego asystent nie mógł nawet odczytać ultradźwiękowego obrazu serca, powiedział, że nic tam nie zrozumiał i wysłał moją mamę, aby ponownie wykonała badanie ultrasonograficzne. Nawet nie spojrzał na zapis lekarza prowadzącego, który zabrała ze sobą moja matka. Prawdopodobnie nie chciał kłopotać się, był tak uzależniony od gry w swoim telefonie! Nie spodziewałem się, że tacy kardiochirurdzy pracują w MONIKI!

Plusy kliniki:
Nie wiem.

Wady kliniki:
Okrutnie niewykwalifikowani lekarze.

3.0 z 5

W chirurgii dziecięcej wszystko odbywało się szybko. Obsługa i check-out na tydzień. Nie ma specjalnych komentarzy. Jedzenie nie wystarcza, chciałem więcej. Mój syn kłamał. Tak powiedział. I tak wszystko jest w porządku.

Plusy kliniki:
Szybka, wysoko wykwalifikowana pomoc. Lekarze to dobrzy ludzie.

Wady kliniki:
Karmią niewiele.

4.0 5

Cześć. Mam strabismus od trzech miesięcy. Dla mnie z 20 lat zdecydowano o operacji. Mój okulista przysłał mnie do MONIKI. Poszedłem do mojej polikliniki, zapisałem się w elektronicznej kolejce do KB Kunizheva. Dwa tygodnie później poszła do MONIKI, aby ją zobaczyć w recepcji. W rejestrze nie było kolejki, ponieważ miałem kupon elektroniczny z mojej kliniki. Powiedziano mi, gdzie mam iść. Zrobiliśmy kartę, a potem zostaliśmy wysłani na szóste piętro. Przeszedłem do badań przedszpitalnych, gdzie sprawdziłem wzrok i ciśnienie w oku. Ogólnie, w ciągu dwóch godzin dotarłem do lekarza. Zadzwoniła do chirurga V. Yu, Kokorev, rozmawiałem z nim po godzinie. Był 12 marca. On jest na ogół pediatrą chirurgiem, ale zgodził się operować na mnie, wyznaczył dzień hospitalizacji - 1 kwietnia. Pierwszego kwietnia o 8:30 byłem w salach recepcyjnych. Dwie godziny później byłem już na oddziale. Następnego dnia operowano mnie w znieczuleniu ogólnym, pod nadzorem anestezjologa Władysława Vladimirowicza. Karmili ją normalnie do szpitala. Była w 11. budynku na 4 piętrze, w dziale okulistyki. Na oddziale jest 6 osób. Miałem szczęście, kobiety, które były ze mną na oddziale, były bardzo emocjonalne i wesołe, dziękuję, nie miałem nawet wrażenia, że ​​jestem w szpitalu. W pokoju znajduje się lodówka, toaleta i prysznic. Grzejniki elektryczne są zabronione, ale użyliśmy na chytrych. Personel medyczny, lekarze, sprzątaczki są życzliwi. Oddziały są czyste. W ogóle o tym szpitalu nie mogę powiedzieć nic złego. Napisali mnie 8 kwietnia. Górne ubrania są zabierane, więc jeśli masz zamiar wyjść, zabierz ze sobą zapasową odzież wierzchnią, nie sprawdzaj toreb. Wziąłem ze sobą naczynia, przedmioty higieny osobistej, zmianę ubrań i bielizny, suszarka do włosów, kapcie, ręcznik, dobrze, a gracz, książki i przekąskę. Cukier, herbata lub kawa zabierz ją ze sobą. W pobliżu szpitala jest Dixie. Ogólnie rzecz biorąc, zez udało mi się dokonać, ale nie do końca, ale lekarz powiedział, że jeśli jesteś zaangażowany w dyplomację, wtedy wszystko da się naprawić. Podziękowania V. Yu Kokorev i anestezjolog Władysław Władimirowicz, niestety nie znam nazwisk. Nawiasem mówiąc, wszystko było zrobione całkowicie bezpłatnie, zgodnie z polityką. Wszystkie zdrowie i powodzenia.

Plusy kliniki:
Na oddziale jest lodówka, toaleta i prysznic, jedzenie jest normalne. Personel medyczny, lekarze, sprzątaczki są życzliwi. Lekarze są doskonali.

Wady kliniki:
Nie było takich chwil.

2.0 z 5

Kłamstwo z dzieckiem, 2 lata. Piąty budynek pediatrii MONICA jest w fatalnym stanie. Błoto, dewastacja. Budynek ma dwie kondygnacje, Catherine 1 buduje dla ubogich! Nie ma pokoi dla dzieci. Przed pójściem spać czytałem opinie o tym, że rotawirus tam chodzi, ale ostatnia recenzja była w styczniu 2015. A więc była nadzieja, że ​​udało im się wyleczyć tę infekcję. Niestety, nie. Drugiej nocy dziecko zwymiotowało! Na oddziale jest zimno, wieje z okien, jak na ulicy. Zostaliśmy ułożeni, sprzątałem się przez pół dnia. Dwie paczki z mokrymi serwetkami i butelką Miramistine, próbowały wytrzeć to wszystko, by je przetworzyć. Ale dziecko jest przyzwyczajone do bycia w domu. Oznacza to, że są to niekończące się komentarze do niego, aby nie siedzieć na podłodze grając. Pojedyncza komnata, nuda. Kid chciał komunikować się z innymi dziećmi, histerycznie uciekł z naszego podopiecznego do innych. Pielęgniarki i lekarze nieustannie poczynili obserwacje, że nie opuściliśmy naszego pokoju i że natychmiast powiedzieli im, czy dziecko ma wymioty, biegunkę. Konieczne było natychmiastowe opuszczenie tych ostrzeżeń. Mówią prosto w zwykłym tekście, że ta infekcja roi się od nich! W końcu położyliśmy się tylko na inspekcję i w rezultacie wróciliśmy do domu z infekcją! Miał czas przekazać tylko analizy. Zaproponowano mi pobyt i leczenie mojego dziecka z rotawirusa. Ale w takich warunkach to oczywiście nierealne. Toaleta dla matek na końcu długiego korytarza. Jadalnia dla dzieci na podłodze, dla matek na piętrze. W nocy, gdy dziecko otworzyło wymioty, lekarz-człowiek był na służbie. Powiedziałem pielęgniarce, a ona nie mogła go obudzić. Kiedy dziecko wymiotowało po raz trzeci w ciągu godziny, byłem już w panice krzycząc: "Pomóż" - i dopiero potem lekarz przyszedł do nas, dał świecę i "Regidron". Lekarz prowadzący u nas był panią Marina Stanislavovna. Bardzo ci dziękuje! Ogólnie rzecz biorąc, w naszych czasach tak znakomici specjaliści są rzadkością! Przestudiowała wszystkie informacje o dziecku, począwszy od sposobu, w jaki trwała ciąża. Uważny, zrozumiały język wyjaśnia, dlaczego tak się stało i jak sobie z tym poradzić. Robiła notatki, notatki dla siebie, studiowała wcześniej wykonane testy i egzaminy. To niefortunne, że nie wyszło całkowicie pod nadzorem tak wybitnego specjalisty. Ale zanim napisałem odmowę i odeszliśmy, Marina Stanislavovna zdążyła opowiedzieć o tych analizach, które były już gotowe. Podał wnioski z zaleceniami, co do nas, aby traktować ten rotawirus. Pod warunkiem, że wsparcie psychologiczne dla mnie, z powodu rozpaczy i urazy, łzy płynęły strumieniem. Bardzo jej współczuła, że ​​wszystko z nami było w porządku. Szanowne zarządzanie Ministerstwem Obrony MON, proszę, zwróćcie uwagę na warunki, w jakich traktowane są nasze dzieci!

Plusy kliniki:
Marina Marina Stanisławowa jest dobrym lekarzem.

Wady kliniki:
Krpus pediatrii MONIKI w strasznym stanie. Błoto, dewastacja. Nie ma pokoi dla dzieci. Dziecko wzięło rotawirus w tym szpitalu. Na oddziale jest zimno, wieje z okien, jak na ulicy.

1.0 z 5

Otrzymano 24 marca. Umieścić w oddziale na około 2 godziny, w oddziale czarna warstwa w rogach na parapecie (warstwa kurzu). Ogólnie rzecz biorąc, cały pokój nie został oczyszczony, łóżka skrzypiały, pióra wydobywały się z poduszek, lodówka była bardzo głośna (szczególnie w nocy). W jadalni karmią się okropnie, gdy podają na śniadanie słoną mannę i rzucają omlet na tę okazję. Mięso jest absolutnie bez smaku i "guma", całe jedzenie nie jest słone ani słodkie. Jedyne, co kompot tutaj, to normalne I sok, tylko ze smakiem fantomu. Położyliśmy się spać w czasie wakacji, wszystkie miejsca były zajęte i jedna dziewczyna została przeniesiona z jednego miejsca na drugie 7 razy! Inna pielęgniarka często wpada w gniew (na wszystko). W pokoju dziecięcym pachnie paleniem. Ogólnie rzecz biorąc, nie chcemy tu ponownie przyjeżdżać!

Plusy kliniki:
NIE!

Wady kliniki:
Na oddziale czarna warstwa w rogach na parapecie (warstwa kurzu). W pokoju nie było sprzątane, łóżka skrzypiały, długopisy wystawały z poduszek, lodówka bardzo szeleści. Jedzenie jest brzydkie. W pokoju dziecięcym pachnie paleniem. Zła pielęgniarka.

1.0 z 5

Obrzydliwe miejsce, nie radzę ci tu iść! Są to bardzo źle odżywione, nieostrożne podejście lekarzy do pacjentów (zarówno dzieci, jak i dorosłych).

Plusy kliniki:
Blisko stacji metra.

Wady kliniki:
Są bardzo źle nakarmieni, nieostrożną postawą lekarzy wobec pacjentów.

2.0 z 5

Przez całą godzinę szukając działu stomatologii żaden z pracowników nie wiedział, gdzie się udać. Kiedy go znalazłem, okazało się, że w tym budynku nawet nazwisko naczelnego lekarza nie jest znane, co działa na piętrze powyżej, został wysłany do innego budynku! Wniosek: rejestr i zabezpieczenie nie odpowiadają zajmowanej pozycji.

Plusy kliniki:
Nie wiem.

Wady kliniki:
Rejestracja i ochrona nie odpowiadają zajmowanej pozycji.

3.0 z 5

Cześć, Chcę napisać o naszym pobycie z dzieckiem w chirurgii dziecięcej MONIKI. Leżał na początku kwietnia 2015 r. Z rozpoznaniem wnętrostwa. Powiem ci od razu, jak to się skończyło: dziecko miało gorączkę trzeciego dnia i zostaliśmy odesłani do domu. 1) Jak przybyli (przybyli o 10-30): najpierw idź do chirurgii dziecięcej, bez dziecka z dokumentami. Sprawdzają testy, wystawiają wizę i wysyłają ją do recepcji. W pierwszym oknie dokumenty i analizy są ponownie sprawdzane. W innym pokoju badają dziecko, sprawdzają temperaturę i przesyłają je na korytarz, aby czekać (kolejki są wszędzie, lepiej jest zjeść przekąskę i napić się z nimi). Następnie z trzeciej szafki wykrzyczą twoje imię i nadchodzi żałobnik. Pielęgniarka szybko opowiedziała nam o tym, co stoi za nią w samochodzie. I zaprowadzono nas do budynku na gazeli z dokumentami i innymi rzeczami. Tata może pomieścić hall szóstego piętra. Co mi się nie podobało: wyciąg po 12, a odbiór zupełnie nowych pacjentów do 12. W rezultacie często widziałem długie oczekiwanie na hospitalizację nieszczęśliwych rodziców z dziećmi. I nie było wolnych łóżek. Zewnętrzne ubranie powinno być przekazane służącemu, ale wielu pozostaje, aby mieć możliwość pójścia do sklepu. 2) Jeśli chodzi o warunki pobytu: Jest całkiem czysty. Świeża naprawa. Umyć codziennie. Komory dla 4-5 osób (odpowiednio 4 dzieci i 4 matki). Głównie matki z dziećmi na jednym łóżku z jedną poduszką. Ale dla najmłodszych są łóżeczka. Moje dziecko ma 1,7. Nie powinniśmy mieć pokoju gier. Całkiem przyzwoite. Wiele zabawek: wózki inwalidzkie, samochody, lalki, lego i takie tam. Jest telewizor z dyskietkami Masza i niedźwiedź, a doświadczone matki natychmiast nas ostrzegły, że nie musisz iść do pokoju gier, jest tam siedlisko infekcji. Poszliśmy. Ponieważ niemożliwe jest powstrzymanie mojego huraganu. Poza grą nie ma nic do roboty. Korytarz z drzwiami i wszystkim Na parterze znajduje się apteka i maszyny z herbatą i kawą. Wszyscy biegają po uzgodnieniu z pielęgniarkami z "Dixie" po drugiej stronie ulicy. Przysięgnijcie, że noszą pnie. A jak bez nich? Garnki takie jak tam dają. Czajniki są możliwe. Na każdym oddziale znajduje się toaleta, zlew, lodówka i kosz na śmieci. Jedna szafa w ogóle. Każda nocna szafka i krzesło. Prysznic jedno na piętrze. Nie było w nim gorącej wody. Jest pralnia, jest też łazienka. Jedliśmy w nim. Suche ubrania mogą być tylko w tej "praniu". 3) Wyżywienie: śniadanie, obiad i kolacja. Nie wydawało mi się, że to było straszne. Na owsiankę śniadaniową lub omlet, zapiekanki, makarony, pieczywo. Obiad: zupa, a drugi i cienki kleik. Kolacja: przystawek i kotlet lub coś takiego. Czasami podaje się owoce. Kefir, Ryazhenka. Nie będziesz głodny. Co mi się podobało: zawsze jest jakiś wybór. Wziąłem 2 talerze i 2 filiżanki i poprosiłem o inne jedzenie. Przynajmniej coś, ale moje dziecko zjadło. Istnieją dwa krzesełka Ikean do karmienia. W jadalni dozwolone jest tylko jedzenie. Ale jak wszędzie, oczywiście są wyjątki. Wziąłem sobie zsiadłe mleko, kilka gotowanych kiełbas, rozwiedzioną papkę. I nakarmiła młode. W jadalni znajduje się kuchenka mikrofalowa w bezpłatny dostęp i góry. Woda w czajniku. Talerze, kubki, stół. Urządzenia własne. 4) Terminy pobytu: Niemal natychmiast po naszej osadzie przyszedł do nas nasz lekarz (chirurg). Przeanalizowałem niektóre papiery, podpisałem je i powiedziałem, że przygotowujemy się do operacji jutro i nie pijemy ani nie jemy od 6 rano. To najgorsze! Na oddziale jest gorąco. Dziecko ciągle prosi o picie. My tylko nawilżyliśmy usta i płakaliśmy, a potem szydełkował, aby mógł poszukać na nocnych stoliczkach innych ludzi i poszedł do domów, by błagać. Cóż, horror! Godziny na 10-11 powiedziano nam, że nie będzie operacji. Śniadanie do tego czasu skończyło się. Tutaj też potrzebowaliśmy naszego kanału. Następnego dnia to samo: nie pij, nie jedz. Tutaj u nas również wyskoczyła temperatura. Obiobidno. Ale jeszcze bardziej ofensywny był sąsiad na oddziale, który także przygotowywał się i głodził z córką. Powiedziano im w dniu 11, że operacja została przełożona, jeść. Mieli czas, aby zjeść 3-4 łyżki i napić się wody, gdy lekarz przybiegł i powiedział, że miejsce zostało opuszczone i będą one obsługiwane. Ale kiedy dowiedzieli się, że jedli, naturalnie nie wzięli ich. Więc możesz leżeć przez tydzień, a nawet dwa. W weekendy nie działają. W piątki też nie zawsze (dzień prania). Przywożono wiele dzieci w potrzebie. Dzieci od 5 lat (lubią) są bez rodziców. Matki obecne na oddziale powinny pomóc tym dzieciom. Nie możesz wejść tak jak dawniej. Ale wszyscy przychodzą i widzą w hali w pobliżu wind. 5) Codzienna rutyna: śniadanie o 9. Ominąć w 10-10. 30. O 13 lunch. Od 14 do 16 spokojna godzina. W wieku 18 lat jest jak obiad. Wieczorem około 22. Wszystkie rundy są bardzo warunkowe w czasie +/- godziny. Personel przy zdrowych zmysłach. Nikt nie krzyczał na nas, nigdy nie powiedział nieprzyjemnych rzeczy - to nie jest złe. Ultradźwięki zrobiono przy okazji. Bez kolejek i oczekiwań, po prostu przyszliśmy po nas do jadalni, mówią: idźcie do biura USG. Przyszliśmy i nie robiliśmy żadnych problemów. Bardzo miły i szczery doktor. Znalazłem nasze zagubione jajo i zapewniłyśmy wiecznie ryczącą matkę. Nie mogę powiedzieć nic szczególnie złego. Po prostu było mi ciężko z małym dzieckiem z powodu jego nadpobudliwości i naszego wspólnego braku sprawności w szpitalach. Oczekiwanie na operację jest oczywiście ciężarem. Mogę doradzić ci natychmiastową cierpliwość (będą działać szybko - będzie miło niespodzianka). Zaopatrz się w kipferony, viferony, grypę i inne leki antywirusowe. Powodzenia dla nas wszystkich i dla naszych dzieci!

Plusy kliniki:
Personel przy zdrowych zmysłach. Jest pokój gier. Świeża naprawa Na każdym oddziale znajduje się toaleta, zlew, lodówka i kosz na śmieci.

Wady kliniki:
Komory dla 4-5 osób. W pokoju jest gorąco..

1.0 z 5

W tym szpitalu zdiagnozowano raka. Kazali mi wziąć niezbędne testy i przyjść na napromienianie w wyznaczonym dniu. Kiedy wszystkie testy były gotowe, poszedłem. Lekarz był bardzo zaskoczony, że zdałem wszystkie testy za darmo. A potem zaczęły się wymówki, że najpierw trzeba wykonać szereg procedur chemioterapii, a potem tylko przyjść do nich. Wprowadził nowy kierunek w miejscu zamieszkania. Od momentu zdiagnozowania tego przez lekarza minęło ponad miesiąc, chociaż powiedzieli, że każda minuta jest droga, ale teraz kopią w szpitalach i robią bezradny gest. I ci ludzie też przysięgali!

Wady kliniki:
Kopie w szpitalach i podnoszą ręce.

2.0 z 5

Leżał na oddziale pediatrycznym (wczesny wiek), w lutym 2015 r. Nisko ukłonić się pielęgniarce Pylyaeva Nina Alekseevna - człowiek z duszą, biznesie! Jej stosunek do małych pacjentów (do wszystkich, jak do niej) jest bardzo wrażliwy, życzliwy, na służbie zawsze w dobrym nastroju, z pogodą. Wielkie dzięki życzliwej ciotce w kuchni (z quadami), nigdy, nic (w jedzeniu) nie przeszkadza! Chciałbym (pojedynczo) wspomnieć o pracującym w kuchni, chciałbym być miły dla jej małych pacjentów, nie mogą pozostać w jednym miejscu i należy to zrozumieć!

Plusy kliniki:
Opieka lekarska jest życzliwa, taktowna, personel medyczny, pielęgniarki i pracownicy kuchenni (indywidualnie) dobrze. Skuteczne badanie lekarskie. Leczenie jest skuteczne. Komfort w pokojach jest dobry (pościel pastelowa jest czysta, jeśli w ogóle, zmienia się).

Wady kliniki:
Pokój zabaw dla dzieci jest nieobecny. Możesz chodzić, ale raz dziennie (chociaż zgodnie z harmonogramem, jeśli nie ma terapii medycznej, 2, strażnik nie pozwala, nawet jeśli lekarz leczący puszcza). Jedzenie pozostawia wiele do życzenia, dają mało mleka, kupują same.

4.0 5

23.02.15. Od 22 stycznia do 12 lutego 2015 r. Byłem leczony w Regionalnym Szpitalu Klinicznym w Moskwie Ministerstwa Obrony Moniki w wydziale neurochirurgii (budynek 11, piętro 2). W tym czasie miałem operację usunięcia guza (oponiaka). Operacja została przeprowadzona przez lekarza neurochirurga Shipila SN, o ile wiem, jak na stan mojego zdrowia na dzień dzisiejszy, operacja zakończyła się sukcesem. Czytając recenzje w Internecie, na stronie MONIKI, byłem pod wrażeniem tego, co zobaczyłem. Każdy pokój posiada prysznic, toaletę, umywalkę. Ciepła i zimna woda o każdej porze dnia. Wszystkie pokoje są czyste i uporządkowane. Leki są ściśle przepisywane przez lekarzy. Posiłki zgodnie z harmonogramem. Jakość gotowania i różnorodność potraw, najprawdopodobniej odpowiada profilowi ​​placówki medycznej. Personel medyczny jest życzliwy, sympatyczny, wykwalifikowany. Chciałbym, aby każdy, kto brał bezpośredni udział w moim leczeniu, podziękował z całego serca za wszystko, co dla mnie zrobiłeś i jak zauważyłem, dla wszystkich pacjentów na naszym piętrze. Ja też chcę osobiście podziękować anestezjolog Mokhov jako pielęgniarki: Kovyrin TA Lifatovu IV Wasiljew OA, Ivannikova VN i, oczywiście, sprawia mi operację, neurochirurg Shipilina S. N.

Plusy kliniki:
Dobrzy lekarze. Każdy pokój posiada prysznic, toaletę, umywalkę. Ciepła i zimna woda o każdej porze dnia. Wszystkie pokoje są czyste i uporządkowane. Leki są ściśle przepisywane przez lekarzy. Moc jest normalna.

1.0 z 5

Jakie mogą być pozytywne opinie? Jeździli z córką z 4-letnim dzieckiem, dwukrotnie z 2 korpusów do 15 lat, choć miała ona kierunek w dłoniach. Oto nasza rosyjska medycyna. Bardak.

Wady kliniki:
Bardak. Jadą od lekarza do lekarza.

1.0 z 5

Oddział pediatrii MONICA - leki w ogóle, nie dają nic. Założenie "czasów radzieckich", od tego czasu nie było naprawy. Postawa całego personelu medycznego jest obojętna (dla dzieci, dla ich matek). Jedzenie jest po prostu obrzydliwe: kapusta jest duszona pusta, owsianka pusta, ziemniaki puste, z takim i takim zapachem, i tak dalej.

Plusy kliniki:
Dogodnie geograficznie.

Wady kliniki:
Nie ma leków, nic nie dają. Założenie "czasów radzieckich", od tego czasu nie było naprawy. Postawa całego personelu medycznego jest obojętna. Jedzenie jest obrzydliwe.

3.0 z 5

Lekarze ze szpitala nie uzasadnili mojej opinii, niestety, uważałem lekarzy stolicy za asami.

Plusy kliniki:
Komunikacja z nowymi ludźmi na oddziałach, tym samym, pozbawiona życzliwości i opieki personelu medycznego.

Wady kliniki:
Lekarze zupełnie nie rozmawiają z pacjentami, nie dbają o nas, hospitalizacja 2 tygodnie przed operacją, w tym czasie można brzęknąć okularami.

4.0 5

Chcę podziękować kardiochirurgom Ivashkin B. V. i Martakova M. A. Moje dziecko działało przez 4 lata. Wszystko poszło dobrze. Pamiętam z wdzięcznością!

Plusy kliniki:
Cardiosurgeons Ivashkin B.V. i Martakov M.A. są wspaniałymi specjalistami.

Wady kliniki:
Jedzenie jest złe.

3.0 z 5

10/30/2014 o godzinie 11:30 otrzymałem bilet elektroniczny do Rejestru nr 269, przede mną 14 osób. O godzinie 12:00 przyszła kolej. Karta została wydana i bardzo szybko wydano kupon. O 12:15 byłem w gabinecie lekarskim. Przede mną jest mężczyzna w wieku 10 lat, niektórzy czekają o 9 rano (?), Lekarz zajmuje do 15 godzin. Około 10-15 minut i około 30-40 plus korzyści z kolejki są odpowiednie. W efekcie czeka w gabinecie lekarskim dostał na początku czwartego (kiedy ludzie w kolejce zaczęli się martwić o „będzie, nie będzie prosperować, nie mam czasu”), dr zapewnił wszystkich, że podejmie wszelkie „chętnych”. W końcu wszystko się zaczęło. Wniosek: nie "łam się" w MONICI mrocznie, kilka godzin przed otwarciem, "z pierwszym koniem"! Spokojnie jesz śniadanie, spokojnie gromadzisz się, przychodzisz, szybko rejestrujesz się w rejestrze, a jeśli potrzebujesz specjalisty, czeka na twoją "godzinę". P. S. Ci, którzy byli w kolejce, dostali się do gabinetu lekarskiego po 5-6 godzinach oczekiwania (tak, plus stojąc w kolejce przed otwarciem rejestru), a ja miałem około 4 godziny na wszystko! Nie zakładam, że wszystko opisane powyżej dotyczy wszystkich specjalistów MONICA, osobiście byłem na przyjęciu z endokrynologiem. Wyciągnij wnioski.

Plusy kliniki:
Normalni lekarze.

Wady kliniki:
Kolejka.

1.0 z 5

Był przypadek, leżący z dzieckiem (1 miesiąc) w tym szpitalu. Przez miesiąc zmieniliśmy się kilka razy. Kiedy zdecydowali, że ostatnia jest właściwa, zaplanowali operację na następny dzień, ale wieczorem została ona odwołana, a także następna. 2. Gdzieś na pół miesiąca w końcu udało się. Bandaż po zabiegu nie uległ znacznej zmianie - 3 razy! Sam osobiście biegł po zielonym i przetwarzał szwy. Ominięcie każdego dnia - rano i przed pójściem do łóżka - od 9:10 do 21:22. W czwartek rano, mają mega-tour, delegacja wpada do komory (osoba 7, czasem dłużej) wykopuje matek, o czymś nadawania, aw ciszy wyjeżdżamy (czułem się jak w zoo, tylko małe zwierzęta byliśmy!). Szczerze mówiąc, nie wiem nawet, kto leczył i operował na nas, ale wszystko dlatego, że żaden z nich się nie przedstawił, a nikt nie ma odznakę, i nie jest jasne, kto jest lekarzem i kim jest sprzątaczka. Nawiasem mówiąc, ostatni myć podłogi w pokoju codziennie, ale parapety w minionym miesiącu wcierać 1 raz, z szafki - nie raz, ale nie jest to sposób warstwa pyłu wynosi 1,5 cm (osobiście sprawdzone siebie). Z okien strasznie wiejących lekarze są świadomi, ale nic się nie robi, a oni bardzo lubią przewietrzać pokoje po kolacji, dlatego powstają silne przeciągi, można łatwo złapać przeziębienie. Większość lekarzy i pielęgniarek jest bardzo młoda. Pielęgniarki są uważne, oczywiście są i klushi. Specjalne podziękowania dla Maryi, Jana i Marii. Dziewczyny, jesteś super! Szafka ultradźwiękowa to tylko bajka. I tam siedzi naprawdę ekspert. Starsza pielęgniarka Khokhlov, pamiętaj to imię! Ta kobieta najwyraźniej nie ma swoich dzieci, nieprzyjemnej osoby! Jadalnia jest bardzo ładne, ale jedzenie pozostawia wiele do życzenia, owsiankę rano, w porze lunchu pierwsze i drugie, większość grochówka, zupa, ryż, ziemniaki, obiad, często solanka lub ziemniaki. W skrócie, ponad miesiąc nienawidziłem kapusty z ziemniakami i sądząc po pustej jadalni, nie jestem sam. W ogóle ten miesiąc był dla nas piekłem! Wiele rzeczy, o których mogę napisać więcej, "Wojna i pokój" będą cieńsze i niestety więcej minusów niż plusów! Niech Bóg nie pozwoli nikomu się tam dostać! Zadbaj o swoje dzieci, siebie i swoich bliskich!

Plusy kliniki:
Jadalnia jest bardzo ładnie urządzona. Pielęgniarki są uważne.

Wady kliniki:
Kilka razy zmieniło diagnozę. Bandaż po zabiegu został zmieniony tylko 3 razy! Moc nie jest bardzo dobra. Z okien strasznie wieje.

4.0 5

Cześć. Była zadowolona ze szpitala. W dziale dziecięcym, w 11. budynku, uważni lekarze. Dobre podejście do dzieci. Czysta pościel. Wyrażam moją szczerą wdzięczność.

Plusy kliniki:
Dobre podejście do dzieci. Czysta pościel.

Wady kliniki:
Mogło być lepiej.

1.0 z 5

Zachowaj szczególną ostrożność podczas wizyty w tym szpitalu, a jeśli masz problemy ze skórą - lepiej wybrać inny szpital! W moim przypadku niewłaściwa diagnoza została postawiona przez 2 lekarzy. Oni przepisywali leczenie, nie dbali o pieniądze, ale wypiłem dużo narkotyków i zrobiłem zastrzyki z powodu choroby, której nie mogę mieć! Oczywiście nie jest to jedyny szpital, w którym złożyłem wniosek i wybrałem go na zalecenie, a teraz chcę płakać! Przepraszamy za czas spędzony! Nie ma kompetentnych specjalistów w dziedzinie medycyny! W rzeczywistości, umieść łuszczycę! I było atopowe zapalenie skóry! Ile nerwów wydano! Dowiedz się lepiej przed przyjęciem pacjentów, a jeśli nie wiesz, jak je leczyć - zająć się bardziej użytecznym dla życia ludzi!

Plusy kliniki:
Czysto, schludnie.

Wady kliniki:
Złożyłem nieprawidłową diagnozę 2 lekarzy. Oni przepisywali leczenie, nie dbali o pieniądze, ale wypiłem dużo narkotyków i zrobiłem zastrzyki z powodu choroby, której nie mogę mieć!

1.0 z 5

Gastroenterologia. Doktor Tsodikova OM Okropny i niekompetentny lekarz. Nie oglądanie i analizowanie, nie przeglądanie i nie przeglądanie historii spraw, spytało mnie, co się stało. Powiedziałem jej, że mam marskość wątroby. W odpowiedzi zostałem nazwany alkoholikiem, powiedziałem, że marskość tylko od alkoholu i że musiałem pójść do nich na egzamin. Wyobraź sobie siebie na moim miejscu, gdy osoba nigdy nie piła w swoim życiu i został napisany do alkoholika bezkrytycznie. W ogóle nie wchodzi w żadne bramy. Horror, nigdy nie pojadę do tego szpitala.

Plusy kliniki:
nie znaleziono

Wady kliniki:
Tsodikova OM Straszny i niekompetentny lekarz. Rudeness.

1.0 z 5

Katedra Chirurgii Dziecięcej. Lekarze lekceważąco traktują swoją pracę, pielęgniarki są leniwi - ciągle gadają, piją herbatę, oglądają telewizję (w pielęgniarstwie), nie będą dawkowani. Stała "wojna" i wielkie nieporozumienie między działami: chirurgia dziecięca i oddział intensywnej terapii pediatrycznej, anestezjolici bezczelnie żądają "wdzięczności" - jeszcze przed operacją.

Wady kliniki:
Lekarze lekceważąco traktują swoją pracę, pielęgniarki są leniwe.

3.0 z 5

Zostań w szpitalu - w zasadzie nie może. Ale 3 dni pobytu w lecie 2013 roku i operacja usunięcia gruczolakowłókniaków była doskonała. Początkowo obawiałem się postawy i biurokracji w tym szpitalu. Byłem zdecydowany walczyć do końca, zgodnie z prawem. Ale nic nie było potrzebne. Tak, projekt jest nadal trochę opóźniony, a kolejka do planowanej operacji może być długo oczekiwana. Zacząłem brać testy i rejestrować się w marcu. Pod koniec czerwca była już w szpitalu i bez pieniędzy. Dlatego jeśli możesz poczekać, to ma sens. Ale przypominanie naczelnemu lekarzowi jest tego warte. Oni naprawdę mają dużo pracy i to jest przede wszystkim dla ciebie. Po tych wszystkich projektach zdałem sobie sprawę, dlaczego wszyscy wokół są tak źli: napisany, wyjaśniony, pokazuje, co robić. Ludzie uparcie nie widzą, nie słyszą i od razu zaczynają się oburzać! Cierpliwość u ludzi nie jest nieograniczona. W czasie umieszczania w kolejce do operacji, nigdy nie byłem niegrzeczny! Wszystko wyjaśnione i powiedziane. Nikt nie prosił o pieniądze. Może operacja była oczywiście pługiem, ale wciąż. Szczerze mówiąc, starałem się zaoferować przed operacją. Nie zabrali mnie. Postawa lekarzy i pielęgniarek jest dobra. Wszyscy są uważni i reagują, o ile to możliwe, z ich zakresem pracy! Ci ludzie muszą umieszczać pomniki! Każdego dnia, by stawić czoła chorym, rozgoryczonym, a czasami zrozpaczonym ludziom - jest to bardzo trudne. Była w oddziale chirurgii klatki piersiowej, lekarz Krieger (cichy, ścisły lekarz). Operowany, sądząc po certyfikacie, młody lekarz lub stażysta, bo nazwa była inna, niestety, nie pamiętam. Ale szew na klatce piersiowej jest bardzo schludny i niewidoczny: wszyscy lekarze, którzy później zbadali, podziwiali estetyczne piękno. Po wypuszczeniu z dna serca podziękowałem pielęgniarkom i lekarzowi. Niech Bóg da im zdrowie!

Plusy kliniki:
Drodzy pacjenci i ich krewni! Traktuj ludzi tak, jak ich chcesz traktować. Nie oczekuj, że lekarze będą oszukiwać i żądać pieniędzy, a wszystko będzie dobrze z tobą! Zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich.

Wady kliniki:
Niezbyt smaczne jedzenie, a raczej - niezbyt smaczne. Oddział jest dość samodzielny, prysznic i toaleta w pokoju. Jedyną rzeczą, która najbardziej przeszkadzała mi w całym moim pobycie, byli chorzy na raka, z którymi kłamałem. To bardzo, bardzo trudne moralnie. Jeżeli pozostaje się w szpitalu dłużej niż 3 dni, nadal warto omówić z lekarzem możliwość oddzielnego oddziału. Ale to, oczywiście, jest już prawdopodobnie dla denyuzhku. Nie pytałem. 3 dni były dla mnie testem moralnym.

1.0 z 5

Kolejki są ogromne. Zapiszesz z góry, kupon określa czas odbioru, więc wciąż siedzisz i czekasz. Osobiście byłem w kolejce przez 5 godzin. Pracownicy medyczni idą bez kolejki, ja oczywiście wszystko rozumiem - ale ludzie z całego moskiewskiego regionu idą, siedzą godzinami, aby dostać się do recepcji. Więc wyznacz godziny dla swoich pracowników. Postawa oczywiście. Wszystko na nerwach, krzycząc.

Wady kliniki:
Kolejki są ogromne. Wszystko na nerwach, krzycząc.

Recenzje o szpitalu MONIKI w Moskwie

W imieniu mojej matki, która została potraktowana na oddziale okulistyki w styczniu 2018 roku, chcielibyśmy podziękować wszystkim dział personel, szczególnie Nazarova Larisa Olegovna Tarabanko i Irina. Za obojętność, profesjonalizm i ludzkość. Zdrowie dla ciebie i wszystkiego najlepszego.

Mam teraz tyle emocji, że trudno je sformułować poprawnie. Wysłali nas do tego szpitala na planowaną operację dla dziecka. Komory są normalne, każdy ma toaletę, jeden prysznic na piętrze. Jedzenie jest monotonne, ale dopuszczalne. Dla mam, śledź z tłuczonymi ziemniakami na śniadanie, oczywiście, popiersie. Ale co robić, nie sanatorium. Zrobili dla nas operację. Chirurg przychodził oglądać każdego dnia. A na chirurgii jak wszystko jest dobrze. Ale dziecko zaczęło kaszleć, gorączkę 39 i biegunkę! W nocy zaoferowano nam środek przeciwgorączkowy i powiedzieliśmy: "Wszystko w porządku". Następnego dnia przyszedł lekarz i powiedział: "W porządku, w pokoju obok chłopiec ma to samo." Zadzwonię do pediatry. " Pediatra przyszedł dopiero o 17:00. Powiedziała: "W porządku" i przepisała "Smektu" i dietę. Powiem, że sami kupiliśmy wszystkie leki. Oprócz iniekcji "Analgin" + "Dimedrol". Poprosiłem pediatrę, aby dał nam kilka testów, aby zrozumieć przyczynę biegunki. Lekarz odpowiedział, że zostawi zalecenia lekarzowi prowadzącemu. Coś w rodzaju dziecka, które odeszłam: "Regidron", "Smecta", dieta i pokrewne leki. Kaszel wciąż pozostał. Na moją pilną prośbę dziecko zostało wysłuchane i powiedziało: "Wszystkie normy". 10 dnia po operacji chirurg spojrzał na nas i powiedział: "Wszystko jest dobrze zapieczętowane, idź do domu". Nie wykonaliśmy żadnych testów od dnia operacji. W ekstrakcie nie napisali kaszlu ani gorączki. Po prostu zawiózł nas do domu. W domu wieczorem pojawił się kaszel u dziecka i powtórzono biegunkę. I poszliśmy niezależnie do szpitala. Speransky. I leżeliśmy tutaj przez 4 dni z zapaleniem oskrzeli i infekcją jelitową. Miejscowi lekarze są zszokowani, ponieważ wyprowadzili nas z tego stanu. U nas przez 4 dni zrobiliśmy więcej analiz, niż przekazaliśmy przed operacją i nie prosiliśmy o zakup żadnego leku. A jeśli temperatura dziecka wzrośnie powyżej 38, po 15 minutach w oddziale na dyżurnego lekarza. No dobrze, szew po operacji w MONICAH, a prawda wyzdrowieje. Tak więc, jeśli spodziewasz się, że ktoś ma do czynienia z tobą i jesteś pod nadzorem w szpitalu, to nie jesteś w MONIKI. Tam trzeba pokonać sobie godną postawę!

Przyjechałem w kierunku Sargsyan na dermatoskopię. W rejestrze dwie niesłowiańskie panienki nie mogły wprowadzić moich danych do komputera. Byłem tam wcześniej, moje imię się zmieniło. Przegapiłem swoją kolej. Powiedzieli: "Karta będzie w gabinecie lekarskim". W rezultacie, lekarz w biurze celowo ułożył przed sobą stos kart, naliczył nazwiska: "Nie ma twojej karty! Dalej!" A w pobliżu rejestru jest już kolejka. I po to wyszłam z pracy i wędrowałem po słońcu przez terytorium w poszukiwaniu prawego kadłuba? Zmięty kierunek i rzucił na podłogę w rejestrze, moja stopa już nie będzie.

Nigdy nie widziałem takiego rozwodu! Zaadresowałem na wymianę stawu kolanowego. I to się zaczęło! Ankieta i analiza kosztują około 50 000 r. Wstępne obliczenie operacji wynosi 125 000, następnie rozwód jest związany z problemami z nerkami, a operacja będzie 3-krotnie droższa. Następnie konsultacje i zapłacono 156 000 za operację. Ale w ostatecznej odmowie znaleźli owrzodzenie troficzne. Nadprzewodniki! Wszystko tutaj!

Panie, dziękuję Bogu, że byłem w MONIKI. Dzięki wszystkim Neurochirurgii, Anatolij Michajłowicz Kisielewa, Andrey Anatoljewicz - wszystkich lekarzy, Ekaterina Konstantinovna, wszystkich pielęgniarek i wszystkich sanitarochkam (Specjalne podziękowania). Dzięki tobie jestem żywy i odpowiedni, a rok po dwóch operacjach wycinania piszę tętniaka! Pamiętam cię! I kocham to!

Chciałbym powiedzieć kilka słów na temat człowieka z wielką literą, głową. oddział kardiochirurgii Vladimir Dudakov. Wysłali nas do instytutu z Podolska. Nie było możliwości operacji przywracającej tętnicę wieńcową. W początkowej fazie lekarz (nie nazwiemy jego imienia, aby nie urazić) nie mógł dowiedzieć się wideo i diagnozy w problemie i dał nam ciała. Dudakov VA I tutaj spotkaliśmy prawdziwego profesjonalistę w jego biznesie. Podczas oglądania operacji wideo lekarz bardzo ostrożnie i szybko odkrył problem. Po tym poradziłem, aby nie ciąć pacjenta, ale spróbuj wstawić stent, aby przywrócić tętnicę. Wysłał także do dalszych konsultacji, umieścił go w klinice, a za kilka dni zostaliśmy już zwolnieni. Wiesz, to cud, że na świecie są tacy troskliwi i sympatyczni lekarze. Według naszych czasów wszystko mierzy się pieniędzmi. Taki prawdziwy profesjonalizm i ludzkość, których nie spotkałem od dawna. Dziękuję bardzo, Boże, obdaruj cię zdrowiem i szczęściem. Zaopiekuj się tak cennym lekarzem.

Prysznic i toaleta w pokoju. Karmiony prawidłowo, nie jestem smakoszem.

Nie podobało mi się podejście do pracy. To jest do pracy. Diagnozy pisane są niemal z latarni, opierając się wyłącznie na słowach pacjenta. Czuli, że celowo opóźniają operację, a potem, po kilku tygodniach, zostali zwolnieni. W moim przypadku, przez 1,5 tygodnia pobytu lekarz spojrzał na mnie 1 raz, a następnie przy przyjęciu, CT wyglądał dopiero po trzecim przypomnieniu, z resztą nie zawracało sobie głowy. Pielęgniarki są leniwe i hamovatye. Tak, innym razem widziałem rezydenta, a potem po moim stanie pogorszyło się po tygodniu nic nie robić. O nadchodzących analizach nie ostrzegaj. Biochemię i cukier przeprowadzono natychmiast po śniadaniu. W rezultacie wyjechał na bandę innych lekarzy, okazało się, że mój cukier po śniadaniu wzrasta. Powiedzieli, że potrzebuję leczenia, a potem operacji. A kiedy włożyli do szpitala, podkreślili słowo, aby przyspieszyć. W tej ważnej notatce i zwolniony. Podobnie na oddziale było dwóch sąsiadów. Przy okazji, cukier wynosi 5,4, a po śniadaniu 7,5. Napisałem - "Diabetum". Generalnie nie oczekiwałem tego od instytutu.

To po prostu cichy horror. Personel jest niegrzeczny. Byłem na przyjęciu u lekarza Ljubimowa N.G. Otolaryngologa (707 gabinetu), mówiła tak, jakby coś jej było coś winien. Nie powiedziała nic o tej chorobie, ale zamiast tego usiadła i omówiła mnie (nie jest tak, jak tatuaże brwi, aparaty do robienia zdjęć za 200 000 rubli itp.). Po przyjęciu, które wysłałem do pielęgniarki na pieczęć, ona nawet nie wie, jak rozmawiać z ludźmi. Ta postawa jest po prostu okropna. Masz do ciebie i za darmo lekarstwa. Przyszedł na diagnozę, odszedł z dyskusją o sobie bez diagnozy i zepsutym nastrojem!

Przyjechałem o określonej godzinie, aby zobaczyć się z lekarzem w 614 gabinecie! Nie zmieniaj się, w końcu ludzie siedzą pół dnia. Pracownicy booru! Okropne miejsce. Pracownicy są niegrzeczni dla wszystkich.

Zrobiliśmy z dzieckiem (2 lata 8 miesięcy) 24 marca 2018 roku w ciężkim stanie w chirurgii dziecięcej (żołądek złych i analizuje też), chirurg obowiązkiem i pielęgniarka pracowała szybko, czy wszystkie niezbędne procedury (USG, RTG, badania, EKG). Pilnie potrzebne do pracy, zwany szef Pykhteeva Dmitrij Anatoljewicz (który działa i zapisywane moje dziecko), wiele dzięki niemu i całej zmiany, który był na służbie tego dnia. Personel jest bardzo elastyczny, uważny. Mamy lekarzy od Boga! Niestety, wciąż nie znam nazwiska chirurga, który pełnił obowiązki 24 marca 2018 roku, ma też ogromną wdzięczność!

Dzień dobry, był na leczeniu w oddziale neurochirurgii od 23.01. do 20,02. Wyrażam moją wdzięczność dla współpracownika naukowego Igor Y. Lisitsky, MD. A.M. Kiselev, młodsi pracownicy naukowi, kochanie. siostry za sumienną pracę, uważne podejście do pacjentów. Zdrowie, cierpliwość, sukces w pracy.

Wykwalifikowany personel, dobre podejście do pacjentów od wszystkich - od lekarzy po pielęgniarki.

Niewygodne łóżka, ale to mały minus.

Byli leczeni w oddziale okulistycznym (11 budynek, 4 piętro) od 4 do 10 kwietnia 2018 r. Z synem. Działa z powodu przyjaznego zeza. Po przeczytaniu opinii na temat prostacki postawy, niekończące się kolejki głodnych dzieci, które codziennie były datę transakcji przekazanych doszedłem Moniki w stanie łagodnej histerii. Na szczęście wszystkie moje obawy nie zostały potwierdzone. W rękach mieliśmy skierowanie na hospitalizację z kliniki i wszystkich niezbędnych analiz, więc zwrócił się dość szybko, około półtorej godziny - że wraz z objazdem chirurga-okulisty i pediatry. Następnego dnia zaplanowano operację, która odbyła się rano, aby dziecko nie miało czasu na głodzenie. Chciałbym bardzo podziękować Wasilijowi Juriewiczowi Kokorewie, który nas obsługiwał. Jest oczywiście człowiekiem surowym i lakonicznym, ale superprofesjonalnym, a jego ręce są złote. Specjalne podziękowania dla naszego anestezjologa Nieczajewa Władysława Władimirowicza, to tylko dwa metry dobroci. Kocha dzieci i po prostu go uwielbiają. Przed operacją rozmawiałem z dzieckiem, zaprzyjaźniłem się. Syn jest tak nasycony zaufania do niego, że zabieg był uśmiech (albo raczej siedział zadowolony z rąk anestezjologa, spierał się z nim, który jest bardziej chomika lub świnki morskiej, a nawet zapomniał machać do mnie). Po operacji Vladislav Vladimirovich przyszedł kilka razy, był zainteresowany stanem zdrowia i do jego zwolnienia syn nie nazwał go "dobrym lekarzem". Cały personel jest bardzo uważny. Dziękuję pielęgniarkom, którzy kapnęli w nasze oczy, czasami znosząc płacz i opór. Podziękowania dla współpracowników, którzy karmili nas w jadalni, którzy posprzątali nasz pokój. Ogólnie rzecz biorąc, byli bardzo zadowoleni.

Pragnę wyrazić moją wdzięczność do wspaniałego lekarza (jak mówią o Bogu) i Natalia Vitalievna intern Victoria Gennadevne (świetny zespół, niski łuk dla ludzkiego nastawienia do swoich pacjentów jako native), dla serii operacji, w stanie uspokoić i dopasować do dodatniego. Chciałbym szczególnie zwrócić uwagę na głowę. Dział Selina Witalij Nikołajewicz, na początku byłem zły, że ta cała karuzela długi proces, ale gdy tam sobie sprawę, jak ten człowiek z jego przypadku, ale jest surowe, ale sprawiedliwe. Ma tylko lekarzy ze złotymi rękami w dziale! Moja wdzięczność nie ma granic, nie przestanę podziwiać! Dziękuję Dziękuję bardzo!

6 oddziałów transplantologii. Po prostu horror! Pacjenci po transplantacji są na ogół podopiecznymi. Nie ma wystarczającej liczby wymiennych pasteli pastelowych. Czyszczone słabo, wokół niehigieniczne. Jedzenie jest bardzo złe. I ile lat jestem leczony - nic się nie zmienia, tylko gorzej.

Były w dniu 30.03.2018 na konsultację z endokrynologiem z dzieckiem 1 rok. Czytamy przed wizytą okropności. Kupony do rejestru na kuponie do lekarza. Kolejki w kilometrach. Czekam na godziny. Przyjechaliśmy o 12.00. W dziale, którego potrzebowaliśmy, recepcjonistka zgłosiła się. Wziąłem wszystkie dokumenty do rejestracji. Pokazano, gdzie jest toaleta, gdzie stoły dla dzieci, gdzie kawiarnia. W kawiarni, szczerze mówiąc, nie poszedłem, ale kompot, żeby dać nam napój tam obiecany. To wszystko. Byli nerwowi, martwili się przed wizytą. Ta sama dziewczyna z rejestru uspokoiła się. Powiedziała, że ​​przed przyjęciem i wysłaniem na spacer, uspokój się (w dobry sposób). Nagranie miało miejsce o godzinie 13.30. O 12.45 lekarz był na miejscu i jest już gotowy, by nas przyjąć. Doktor Aksenova Svetlana Igorevna (z drugim imieniem mogę się mylić). Endokrynolog dziecięcy. Spokojna komunikacja. Odpowiedzi na wszystkie pytania. Możesz powiedzieć "żuć" jako dzieci. Byliśmy zadowoleni. Wszystkie doświadczenia zostały rozwiane. Dziękuję

Pomimo tego, że przebywanie w szpitalu nie jest przyjemną rzeczą, ale miałem tylko pozytywne wrażenia z pobytu w oddziale kardiochirurgii (15 korpusów). Przyjechał tam z diagnozą "zapalenie osierdzia" po "udanym" leczeniu w mieście Domodiedowo. Okazało się, że w MONIK, od 5 do 13 marca. Mówiąc o zaletach, wszystko mi się podobało: postawa lekarzy, pielęgniarek. Tego samego dnia po przeniesieniu z terapii do tego oddziału zostałem nakłuty osierdziną. Potem często zwracał się do lekarza Ananko Vadim Aleksandrovich, zainteresowany stanem zdrowia. Kardiolodzy z wydziału Irina Viktorovna (niestety nie znam jej nazwiska) słuchali mojej matki, odpowiadali szczegółowo na wszystkie jej pytania i zrozumiale; podjąłem leczenie, dzięki któremu mój problem zdrowotny został rozwiązany. Jeśli mówimy o nie jest stroną medyczny problem, mianowicie, Chambers, że wszystko było ustawione: sprzątane codziennie, śmieci nie gromadzą się w wiadrze z nocnym stoliku nie było problemu (w Domodiedowo nie dostać tabele w szpitalu), jedzenie jest również dość dobre, choć Nie zawsze go brałem. Dostępna była również lodówka w pokoju.

Straszny szpital! A konkretnie - Departament Urologii! Moja matka cierpiała na odmiedniczkowe zapalenie nerek. Po 1 operacji (wszczepieniu nefrostomii) u jednej mamy stała się zła i potrzebowała maski tlenowej! Lekarze ledwo go znaleźli, dla 600 pacjentów 1 maski. A jednak pod koniec operacji leżała kanapa, na której była mama! I lekarz Bayserov Joseph Markovich, na początku słodki komunikuje się, a potem pieniądze od pacjentów nie są chorymi pociągami!

Niedawno leżeli z dzieckiem na oddziale CHF (piętnastego budynku, 10. piętro). Do darmowego szpitala, całkiem normalne warunki: toaleta, prysznic, szafa na oddziale. Jadalnia jest na podłodze. Personel nie seplenuje, ale wykonuje swoją pracę wyraźnie, bardziej i nie koniecznie. Pobrano krew z żyły, mocz, wykonano elektrokardiogram, po 3 dniach operowano. Zdarza się, że ludzie naprawdę długo czekają na operację - dzieje się tak z powodu dużej liczby osób, ale jest to budżetowy szpital. Z minusów, osobiście dla mnie, brak krzeseł do karmienia dzieci i brak nawet minimalnej strefy gier. Jednoroczne dziecko jest trudne do zajęcia się czymś, na przykład bez możliwości nawet czołgania się. Ale to wszystko teksty. Najważniejsze jest kompetencje lekarzy i zdrowie mojego dziecka. Dziękuję wszystkim pracownikom medycznym! A zwłaszcza Karaczunsky Grigorij Michajłowicz! Ten człowiek niewątpliwie jest na swoim miejscu! Bardziej uważny lekarz niż Olga Andreevna, nie spotkałem. Dziękuję

Zadzwoniłem na telefon, który dali nam na hospitalizację. Mamy zaplanowaną operację, dziecko ma 13 lat. Kobieta wzięła telefon od kogo zapytałam, nazywając diagnozę. Operacja odbędzie się w tym dniu lub w innym. Muszę zaplanować, jak powinienem być sobą. Cóż za chamska postawa, której nigdy nie słyszałem. Rozumiem wszystko (nie muszę całować tyłka), ale po ludzku jest możliwe odpowiedzieć tylko na moje pytanie! Wszyscy jesteśmy istotami ludzkimi i możemy być w takiej sytuacji! Jak to się dzieje? I wciąż musimy iść do tego szpitala! Po prostu horror, nie mam słów!

Byłem na wydziale urologii, nastawienie lekarzy było bardzo przyjemne. Pragnę wyrazić szczególną wdzięczność Hanaliev Ruslan Vyacheslavovich. Bardzo dobry mieszkaniec, odpowie na wszystkie pytania i wszystko opowie.

Mój syn leżał w oddziale chirurgii dziecięcej w szpitalu MONIKI. Nie tylko dlatego, że leżał tak przez tydzień, nie przeprowadzał żadnych ankiet. Tydzień później, z żalem na pół, przeszli operację, jednocześnie układając krzywe szwy. Ogólnie rzecz biorąc, to po prostu horror, a nie szpital. Personel medyczny pali, gdziekolwiek, a ja chciałbym zwrócić szczególną uwagę na starszą pielęgniarkę Khokhlovą, ta osoba jest po prostu szczytną dumą!

Stomatologia Moniki jest płatna - ******! Przyszedł, by zapieczętować jeden ząb. Zrobiłem zdjęcie - panoramiczne dwie szczęki na 1200 p! Na figi dla mnie niepotrzebne naświetlanie, na raka? Srevnaya Ekaterina Andreevna Botanova i dobrze, tylko pracownicy działu sprzedaży, tylko dowcipniś język i są w stanie rozmnażać się dla pieniędzy, wisiał makaron, zamiast uszczelka jest lepiej umieścić ceramiczną płytkę, udał się do ortopedy okazało się takie klocki nie istnieją. **** Ortopeda udzielił mi wszystkich uszu dotyczących koron i implantów, jak nie wiem o nich, w końcu wziął za swoją pustą gadkę 750 rub. Uwolnij bezczelnych ludzi na protetykę, ta terapia nazywa się stomatologią Moniki. Uszczelki nie mogą dostarczać i hepatitis infekowania za pośrednictwem swojego brudnego sprzętu, ale implanty i narzucać swoją żelazną koronę, pod który trzeba najpierw usunąć nerwów zębów. Pasożyty! A ceny są po prostu kosmiczne! Wyszła z dziurką w zębie, szukając innej stomatologii. Ale zapłacił 2000 rubli. na panoramiczny obraz z dwóch szczęk i pustym gadać ortopedy, że pilna potrzeba mosty, korony, implanty prowadzony miejsce - od ucha do ucha.

Przyjechali z dzieckiem, aby skonsultować się z dentystą. Zęby posrebrzane. Nie rozumiem, co jeszcze zrobili, ale dziecko ryczy, żuje ostro odmawia, wskazuje zęby. Karmiła mnie odrobiną mleka.

Dołączamy do wycofania, pod żadnym pozorem nie umieszczaj dzieci w tym szpitalu, a raczej w reanimacji 7. piętra, piętnastego budynku. Nasz syn został po prostu uzdrowiony na śmierć, nie ma słów, które mogłyby wyrazić nasz smutek, miał 7 miesięcy.

Rozpoczęcie leczenia jest prawie niemożliwe. Będą konsultować, dotykać, pisać pigułki i pożegnać się, nie robią badania sprzętu.

Wielkie dzięki dla lekarzy z oddziału chirurgii jamy brzusznej! Bardzo mili i uważni ludzie, znakomici specjaliści! Jesteś najlepszy!

Jaka szkoda, że ​​nowoczesna medycyna, która ma wielkie możliwości, aby pomóc ludziom we wczesnych stadiach choroby, odmawia ludziom opieki medycznej. Gdzie idziemy? Cały szpital regionalny nie ma podstawowego wyposażenia do darmowej operacji. Ale jeśli zapłacisz za operację, natychmiast pojawi się sprzęt. Chcę być dumny z mojego kraju, ale z powodu niektórych lekarzy istnieje negatywny stosunek do naszej medycyny.

Migdałki i migdałki usunięto 27.12.17. Płatny pokój, wykupiliśmy całkowicie, cena to 7500 dni. Dobrze się odżywiają. Usunięto lekarza Mustafayev Javanshir Mamedovich. Byliśmy u niego leczeni w "Neuroprofi". Wszystko poszło dobrze, zabrał dziecko o 10:00, przyniósł już o 10:45. Płakał trochę, a potem zasnął, obudził się, wypił, a potem zjadł kilka godzin i wszystko było w porządku. Temperatura może wzrosnąć do 37, ale jest to normą. Jutro jest 28.12. Wszystko poszło dobrze. Dzięki Mustafayevowi i szefowi. dział Galina Sergeevna na ciepłe powitanie. Bardzo dobrzy specjaliści. Radzę wszystkim.

Chcę napisać dla tych, którzy zamierzają skonsultować się z MONICI dla immunologa. Jeśli jest jakiś wybór, unikaj kampanii do Moskaletów, marnuj czas. Nie wierzę w pozytywne recenzje. Na jednej stronie próbowałem zostawić prawdziwą wskazówkę, odmówiono mi tam dostępu. Nie mogę być zdiagnozowany w poliklinice przez drugi rok, wysłano mnie z serią testów do Moskaletów w MONIKI. Aby iść daleko, poprosiłem mojego sąsiada, aby zobaczył dziecko. Był kupon, ale zapomniał o kierunku, ponieważ zaczęły się poważne problemy z pamięcią i możliwość skupienia uwagi z powodu choroby. Spotkali się ze mną negatywnie, przez długi czas i ostrożnie prowadzili wszystko, co potrzebne do komputera. Dalej na wszystkie moje skargi odpowiedziałem sarkazmem, nie szukałem żadnej analizy, cały czas donoszę, że nie jestem zdrową głową. Napisałem konkluzję, że nie ma żadnych oznak niedoboru odporności, mimo że miałem przerażającą kandydozę narządów płciowych i opryszczki na wargach, ESR wynosiła wtedy 40 lat. Ja szczęście, że dostał się do hepatologa TROFIMOVA tu Monica że słuchałem dokładnie zbadane długość i szerokość w wątrobie, wyeliminowanie zapalenia wątroby typu B i C, zalecenia i wprowadzono szereg innych testów, które wykazały bardzo niskie stężenia ferrytyny (The żelaza) i podwyższony shchitovidki TTG. Wyjaśniono całą serię moich symptomów. Co więcej, po Nowym Roku mam zamiar wykonać CT mózgu, ponieważ moje objawy są związane z głową, istnieje podejrzenie, że może to być oznaką infekcji, z powodu tego, co tracę wzrok i pamięć. Od lekarza Moskalets jestem po prostu w szoku, ona nie tylko nie pomogła w żaden sposób, ale także spowodowała u mnie psychologiczną traumę, udowadniając, że potrzebuję tylko pomocy psychoterapeuty.

Dział chirurgii dziecięcej na szóstym piętrze jest po prostu okropny, nie można tam być. Jeśli poprosisz dziecko o dodatek, nie daje jedzenia, zwykłe komory są w puszce, nie ma ciepłej wody, mama nie ma gdzie się umyć. Płacony pokój kosztuje 5000 rubli. w dzień, w którym nie ma nic, nie jest tego wart. Kupujemy lek na własny koszt, nawet bez zieleni, nastawienie jest obojętne dla wszystkich. A to prawie w centrum Moskwy.

Chcielibyśmy z całego serca podziękować lekarzom z oddziału chirurgii dziecięcej Monica i oddzielnie Jurij Nikołajewicz chirurg dla prezentowanego życiu naszej małej dziewczynki, dla reszty pięknego lata na jesień liści jesienią na choinkę, na tym świecie! Nisko ukłon! I cały personel z naszej rodziny za nasze szczęście!

Moje dziecko zostało skazane na migdałki przez trzy lata. 11.12.2017 w budynku szpitala 2 spędził cztery godziny, od 10 do 14, Departament ENT został sprawdzony na ospę wietrzną. Aż poszedłem do korpusu do głowy lekarza, żeby narzekać. Dostaliśmy dom o trzeciej po południu. To kończy naszą udrękę. Następnego dnia prowadził nas DM Mustafayev i anestezjolog Tatyana Viktorovna (nie znam nazwiska). Operacja przebiegła pomyślnie, a wieczorem dzieciak już biegał po oddziale. Lekarz odwiedził dziecko dwa razy tego samego dnia i spojrzał na dziecko następnego ranka. Mustafayev, dziękuję bardzo! Personel nie prosi o pieniądze, dogadują się z dziećmi. Tak, departament jest przepełniony, departamenty dzieci i dorosłych razem. Ty śpisz na tym samym łóżku z dzieckiem, nie obchodzi ich to. Ale najważniejsze jest wynik! Życzę wszystkim dobrego zdrowia!

Przybyłem z regionu moskiewskiego, z Serpukhov, w kierunku. Naprawdę przerażony, w ogóle zorganizowany. W kolejkach spędzasz 3-4 godziny, chociaż nagrywa się na czas. Nagrany na jeden dzień - przyszedł, ale okazało się, że lekarz pracuje teraz w inne dni. Generalnie odniosło wrażenie, że za głośnymi napisami "zasłużona" i "wyższa kategoria" są puste osoby i oczywiście nie angażują się we własne interesy. A wtedy cały personel jest taki.

Dostałem się z torbielą mózgu, wyniki tomografii były na moich rękach, patrząc na nich i słuchając mojej opowieści o tym, jak boli mnie głowa, najpierw zaproponowano mi picie Diacarb i co roku musiałem powtarzać tomografię. Kiedy zacząłem zadawać sobie pytanie, co zrobić, aby w jakiś sposób zmniejszyć występowanie bólów głowy, kończąc wymioty, oczy lekarza rozszerzyły się, gdy usłyszał, że mam doświadczenie w tym ból głowy zaczyna wymioty, i powiedział mi, że muszę działać. Oczywiście, przestraszyłem się i zacząłem zastanawiać się, jak można uniknąć zabiegu chirurgicznego, albo może istnieć alternatywa bezpieczniejsza niż trepanacja czaszki, czy jest niebezpieczna czy nie, jakie mogą być konsekwencje. Do czego od razu napisałem, że odmówiłem operacji i nie odpowiedziałem na jedno z moich pytań, a tylko zaproponowałem "Diakarb" i powtórzyłem tomografię w ciągu roku. Więc wyjechałem z niczym. Ale na zakończenie przeczytałem, że mam ciśnienie, temperaturę i bicie serca w normie. Chociaż lekarz niczego nie mierzył i nie słuchał. Rezultat: Ja - kolejny "tyk", aby otrzymać pensję, a oni absolutnie nie dbają o nas, ponieważ boli mnie, a nie z nimi.

Jest tylko umrzeć. Tam jest piekło na ziemi. Od sióstr do lekarzy. Płatne lub za darmo - to nie ma znaczenia. Siostra mówi umierającemu pacjentowi, że udaje jej męża, że ​​jest zraniona. Doktor Vysotskaya przepisuje środki przeciwbólowe, które nie są obecne i spokojnie jedzie w weekendy, podczas gdy pacjent drży z bólu z powodu lekarstwa na centa. Piekło.

To okropne. Serwowane zarówno za darmo, jak i za darmo. Pieniądze na wiatr, czas spędzony. Teraz pojawiło się pytanie, na którym należy operować. Po prostu nie chcę. Postawa wielu specjalistów jest negatywna. Kolejki na kilometr. Moim zdaniem, Monica jest przeciążona pacjentami. Skąd się bierze nastawienie?

Będę krótko: przyjechałem do Moniki na podstawie kwoty w chirurgii naczyniowej (7 piętro, budynek 15). Postawa lekarzy, lekarzy jest okropna. Patrzą na ciebie jak worek pieniędzy. Zrobili operację i delikatnie wymusili sto pięćdziesiąt tysięcy, Kolesnikow Jurij Juriewicz wymuszony. Tak, wszyscy są tam związani, ludzie płaczą, ale 90% płaci - boją się o swoje zdrowie. Jestem w szoku, wszyscy o tym wiedzą, ale z tymi t ****** nic nie róbcie.

O intensywnej opiece nad dziećmi na 7 piętrze w 15 budynku. Przyniosłem nowonarodzoną córkę. Mówili różne choroby, że mózg jest atrofią, nie ma łatwej, strasznej choroby serca. Diagnozy nie zostały potwierdzone, z wyjątkiem niewielkiej wady, na którą nie trzeba operować. Wszyscy lekarze są inni, nie można o nic prosić, bardzo niegrzeczni. Pracują na otvali. Nędzny pokój, absolutnie nie przewidziane dla noworodka, dziecko jest zimne i przerażające. Rodzicom nie wolno przychodzić do dziecka, nie wiedzą, co karmić, a kiedy nie można przynieść mleka matki, nasze dziecko straciło na wadze. Na pytanie, jakie leki dają, nie ma odpowiedzi. Rozmowy o stanie dziecka otrzymują te same odpowiedzi. Boże, nie daj się tam dostać! Jestem wdzięczny tylko za ocalenie życia naszej dziewczyny i przyznanie się do mojej niekompetencji nadało kierunek dzieciom Filatowskim.

Dzień dobry. Wiele negatywnych recenzji, ale mieliśmy szczęście. Leżał w wydziale endokrynologii w lipcu 2017 r. Doktor Vinogradova Anna jest bardzo miłą, życzliwą osobą, a także wykwalifikowanym lekarzem. Przeprowadził wszystkie niezbędne badania i procedury, wszystko jest jasne, szybkie. Wielkie dzięki. Z poważaniem, Elena Akinina.

Cześć, Nigdy nie pisałem recenzji, ale nie mam siły, aby zachować ten ból w sobie! Chcę podzielić się wrażeniami ze szpitala Monica! Mój tata dostał się do szpitala na operację w trybie nagłym w oddziale chirurgii naczyniowej w piątek, 29.10.2017. Diagnoza była rozczarowująca, a czas stracony w innym szpitalu również odegrał pewną rolę, a wiek jego ojca również nie był na jego korzyść. Wszystko stało się rano o 9.00, wezwał pogotowie, został przewieziony do szpitala w mieście Domodiedowo. Około godziny 12 zadzwonił i powiedział, że został tam, ale kiedy tam dotarliśmy, a było to około 15.30, powiedzieli nam, że miał ostre zapalenie trzustki, został zabrany do Moniki. Około godziny 18.00 zostaliśmy wezwani ze szpitala Monica i powiedzieliśmy, że przygotowują go do operacji ratunkowej w związku z pęknięciem aorty w jamie brzusznej. Operacja potrwa 6-7 godzin, pozostawiając telefon, do którego możesz zadzwonić. Cała noc minęła jak cynowy. Ja sam jestem lekarzem i zrozumiałem, że wskaźnik przeżycia dla takiej diagnozy i straconego czasu wynosi nie więcej niż 10%. Jestem pielęgniarką i zawsze szanuję lekarzy, ale to, co zaczęło się później, nie będzie śnić w "strasznym śnie". Cały ranek w sobotę, zaczynając o 10 rano, próbowaliśmy zadzwonić pod telefon, który nam pozostał. Młody głos ciągle odpowiadał: "Zadzwoń za 30 minut" (najwyraźniej mieszkaniec lub pielęgniarka). W końcu, do 15.00 zadzwoniłem i młody człowiek odpowiedział, że doktor podszedł. Wtedy usłyszałem słowa, które mnie przeraziły, powiedział lekarz do młodego człowieka, dosłownie mówię: "Pozbądź się wszystkich". Zakłopotany mieszkaniec lub pielęgniarka odpowiadali, że krewni dzwonią co 30 minut. Lekarz w końcu podniósł słuchawkę i zapytał zimnym głosem, kim jestem, odpowiadając na wszystkie pytania, poinformował o diagnozie, powiedział, o której godzinie można zadzwonić, są leki, nie trzeba przychodzić. Noc minęła bez snu. W niedzielę o wyznaczonej porze znów zacząłem dzwonić, ale nikt nie podniósł telefonu. Dzięki moim kanałom dowiedziałem się o jego stanie, a o 23:30 otrzymaliśmy telefon i powiedzieliśmy mu, że mój ojciec zmarł, a ja musiałem przybyć z jego dokumentami od 10 do 11 rano, chociaż miał ze sobą wszystkie dokumenty. Potem zaczęło się tylko kpiny z nas. Po drodze zadzwonili do nas i zapytali, czy wykonać autopsję, czy nie. Odpowiedzieliśmy, że nie będziemy. Przez 11 godziny dotarliśmy do szpitala, do windy po raz pierwszy jest po prostu niemożliwe, musiał czekać 15 minut w momencie jego przybycia nadziewane ogromną liczbę ludzi, a to trwa tylko „burzę”, ale nie wszystko się uda. Wznosząc się na podłodze, po jakimś czasie pielęgniarka wyszła i dała nam swoje dokumenty i rzeczy osobiste. Potem przyszła kolejna pielęgniarka, która kazała nam iść do kostnicy i tam poczekać. Żaden z lekarzy: ani lekarz wydziału, który go wziął, ani chirurg, który go obsługiwał - nikt nie wyszedł i nie rozmawiał z nami. Ale ci ludzie ufają naszemu życiu. Naprawdę, nie było nawet dwóch minut, aby porozmawiać w sposób humanitarny i wyjaśnić rodzinie, ponieważ jest to ich bezpośredni obowiązek. W kostnicy zaczęła się kolejna część naszej udręki. Najpierw rejestr mógł wypełniać formularz odmowy sekcji, wiedząc z góry, że nikt go nie podpisze. Był to "kikut" papieru, z kopią pustego papieru z rozmytymi małymi literami, że nawet w okularach nie można było odczytać tego, co tam napisano. Wypełniając go, ponownie zwróciliśmy się do rejestru, a my ponownie wysłano nas do 15. budynku do lekarza, który otrzymał jego ojca. Nie czekając na windę, poszliśmy do biura. Na stanowisku nie było nikogo. Po około dziesięciu minutach pielęgniarka wyszła z pokoju szpitalnego, zapytałem ją, gdzie znaleźć lekarza, przyjęła formularz i znowu poszła do wydziału medycznego. Lekarz nie wyszedł ponownie. Po chwili wyszła pielęgniarka i wysłała nas do głównej części administracji. Tego dnia na ulicy było ulewne deszcze i wiatr, a budynek administracji znajduje się na samym początku, przy głównym wejściu do szpitala, a 15 i 13 korpusów - na samym końcu. Naczelnego lekarza tam nie było, zwróciłem się do jego zastępcy, który był niezwykle zaskoczony, że musiał podjąć decyzję, która leży w kompetencjach lekarza wydziału. Odnosząc się do federalnej ustawy o autopsji pacjentów zmarłych w szpitalu, odmówił nam. Jestem pewien, że wszyscy pracownicy medyczni tego szpitala znają to prawo. Ze swej strony obiecał przyspieszyć proces wydawania ciała. Po odczekaniu ponad czterech godzin w kostnicy, okresowo zbliżając się do pracowników rejestru, którzy powiedzieli nam, że nie ma informacji, historia nie została jeszcze obniżona, kiedy jest autopsja, nie wiedzą. Ale ilość wypijanej herbaty może być "pęknięta". W końcu, po czterech i pół godziny, jeden z rejestratorów powiedział, że czekać nie warto otwarcie będzie w godzinach porannych, i pochodzą konieczne przed 12.00 historia nie zejdzie, w najlepszym wypadku, do 14.00, t. I., I pomoc możemy uzyskać nie wcześniej niż 14.00. Poza tym, dlaczego służący nie oferowali wszystkiego naraz i nie dzwonili do agentów od razu, chociaż widzieli, że siedzieliśmy i czekaliśmy na nic, i poinformowaliśmy ich, że zarejestrujemy się za ich pośrednictwem. Po 40 minutach przybył agent, wszyscy zaprojektowaliśmy. Należy zauważyć, że działały dobrze i sprawnie, wszystko zorganizowano na najwyższym poziomie. Dziękujemy Elena Vladimirovna i Ekaterina Georgievna, dobrze znają swój biznes. Chciałbym, aby ta recenzja była postrzegana przez kierownictwo tego szpitala. Drodzy lekarze! Bądź bardziej ludzki i szanuj ludzi, którzy stracili rdzennych mieszkańców. Czy wszystkie te problemy nie mogą być rozwiązane szybciej i inaczej, bez torturowania ludzi i tak zrozpaczony!

Nazywam się Elena, chciałbym podzielić się emocjami, które otrzymałem w Monice. Nasza matka była obserwowana przez 12 lat w oddziale gastroenterologii, za co szczególne dziękuję Natalii Nikitinie, bardzo wykwalifikowanemu, życzliwemu lekarzowi. Niestety choroby mojej matki były nie do pogodzenia z życiem. Dostaliśmy telefon z biura i powiedzieliśmy gorzką wiadomość. Poproszono nas o przybycie następnego dnia o godzinie 8, czekamy z Moskwy, dotarliśmy o 9:00. Po wykonaniu wszystkich prac na oddziale, przybyli do kostnicy o 9:30. Tu zaczęły się nasze kłopoty. Historia choroby - nie mógł znaleźć gdzie lost (departament został wysłany do kostnicy, kostnica mówi, że nie przynosi), w wyniku, o godzinie 12:00, w końcu historia była w kostnicy. Siedzimy, czekamy. Gdy masz usługę rytualnego kostnicy chcielibyśmy podziękować Elena Vladimirovna Tsvetkov i Ekaterina Georgievna, bardzo uprzejmy i odpowiedzialne podejście do swojej pracy, usługi w każdej torebce, robić wszystko dla ludzi, a nie przeciwko nim. Czego nie mogę powiedzieć o robotnikach kostnicy. O pierwszej, moja matka była już leży na stole i czekał na lekarza (medyk powiedział, że był to jeden z kostnicy), o drugiej, nasza cierpliwość została wyczerpana, udaliśmy się do kierownika Gaganov Leonid E., jest on kinglet, pobłażliwie patrzył na nas. Potem dowiedziałem się, że synowa jest nikim, zgodził się porozmawiać tylko z córką, najważniejsze było to, że zamieszanie się zaczęło. Autopsja poszło pół godziny, a następnie lekarz przyszedł i poprosił o przebaczenie i wszystko nasz powiedział, ostrzegając, że jeśli dziewczyny w recepcji popełnił błąd, to jeszcze tutaj. A dziewczyny z rejestru zrobiły wszystko oprócz naszej pomocy. Wielokrotnie zwracałem się do nich, zamykali okno rejestru przed moją twarzą, w ciągu półtorej godziny zażądali dokumentów potwierdzających związek. Po tylu godzinach czekania! Napisali te same informacje (siedziała z nami agentka usług rytualnych, ona również sprawdziła certyfikat, ponownie dziękuję Ekaterinie Georgievna). Oczywiście pogrzeb trzeba było odłożyć na później. z kostnicy wyjechaliśmy o 17:50, a bez aktu zgonu nic nie robimy. Chcę powiedzieć: ludzie, pozostańcie ludźmi, ponieważ takie nieszczęście samo w sobie jest trudne do przetrwania.

Operowaliśmy na katarakcie lewego oka. Operacja była skomplikowana. I chcę wyrazić moją wdzięczność Jugai Marii Pavlovnie! Bardzo profesjonalny, troskliwy i troskliwy lekarz! Jak mówią, lekarz jest od Boga! A cały dział okulistyczny dziękuję bardzo! Warunki pobytu są doskonałe, jak w domu!

8 października leżał z dzieckiem w 15. budynku na 9 piętrze, płatny boks. Migdałki zostały usunięte do dziecka, wszystko poszło dobrze, postawa jest dobra, łazienka jest w pokoju, lodówka, telewizor, darmowe Wi-Fi. Minus - spali na tym samym łóżku. Koszt za dzień 5500 jedno łóżko. Wspólna jadalnia z czajnikiem, lodówką, naczyniami. Karmione jest tylko dziecko.

Leżąc z dzieckiem w gabinecie, w oddziale laryngologii, usunięto migdałki. Wszystko jest jasne, schludne. Spaliśmy z dzieckiem na tym samym łóżku, ale łóżko jest dość szerokie (w innych szpitalach już natknęliśmy się), materac jest twardy, poduszki są dobre zarówno dla matki, jak i dla dziecka. Zadowolony, że łazienka w pokoju: toaleta, umywalka, prysznic. Na oddziale jest Dezar. Czystość jest obserwowana. Personel nie jest niegrzeczny, lekarze są kompetentni, pielęgniarki nie są obojętne. Jedzenie było nawet smaczne, ale czasami straszne. Mam lodówkę, nie mam gdzie się rozgrzać. Ogólne wrażenie jest korzystne.

Została przyjęta do oddziału chirurgicznego klatki piersiowej 9 października 2017 r. Z powodów medycznych. Po przeprowadzeniu badania została postawiona kompetentna i profesjonalna diagnoza. Chciałbym podziękować mojemu lekarzowi Anipchenko AN i jego rezydentowi klinicznemu Ryabchikov IV za profesjonalizm, wrażliwość, uwagę i zrozumienie. Personel medyczny - każdy wypełnia swoją misję i jest nadzieją dla swoich pacjentów. Wielkie dzięki dla kliniki piersiowej. Życzę ci zdrowia, szczęścia i dobrobytu.

Lekarz z polikliniki wysłał pilną (!) Konsultację do endokrynologa na temat przebicia tarczycy. Rezultatem 40-minutowej konsultacji jest numer telefonu, na który należy się zarejestrować w celu przebicia. Dzwonię, sugerują, że zapiszę się na luty przyszłego roku (ponad 4 miesiące czekania). Nie miałem czasu, aby otworzyć usta i zapytać, czy jest to możliwe, aby egzamin był szybszy i bardziej kosztowny, ponieważ pracownik upuścił telefon. Próbowałem oddzwonić, mój pokój był zablokowany! Próbowałem oddzwonić z innego numeru, nie biorą telefonu! Poza tym, że nie jest to zbyt kulturowo, jest to nieprofesjonalne i wprost głupie z handlowego punktu widzenia. Klinika świadczy płatne usługi i odsuwa od potencjalnych zysków. W końcu znalazłem kolejną klinikę. Dobry wybór jest świetny. Bycie chomika to prywatna sprawa dla wszystkich, ale nie w miejscu pracy.


Pokrewne Artykuły Hepatitis