Lek "Thiophan M": recenzje onkologów i pacjentów

Share Tweet Pin it

Początkowo "Thiophan-M" został przyznany wydziałowi Państwowego Uniwersytetu Pedagogicznego w Nowosybirsku w latach 80-tych. Również w utworzeniu Nowosybirskiego Instytutu Chemii Organicznej o nazwie N.N. Vorozhtsov SB RAS.

W naszych czasach została już otrzymana ulepszona wersja preparatu "Thiophan-M" (dostępne są recenzje onkologów) i opracowano wariant dopuszczalnej technologii dla jej produkcji przemysłowej. Fundacja "Bioantoksydant" i Instytut Badań Naukowych Chemii Antyoksydacyjnej na Narodowym Uniwersytecie Pedagogicznym są głównymi inicjatorami badań nad różnymi typami bioaktywności, które są obecnie szeroko rozpowszechnione.

Struktura i skład

"Thiofan-M" to nowy wysoce skuteczny wielofunkcyjny przeciwutleniacz, który nie ma analogów krajowych i zagranicznych. Jednocześnie należy do klas związków siarkowych i fenolowych.

"Thiophan-M" (potwierdzają to świadectwa onkologów) jest bezsmakowym, białym krystalicznym proszkiem, a jednocześnie może mieć chemiczny zapach. Lek jest słabo rozpuszczalny w wodzie, rozpuszczalny w alkoholu (1 do 20) i łatwo rozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych i tłuszczach.

Krótka informacja

Dzisiaj potrzeba włączenia w kompleksową profilaktykę i leczenie stanów patologicznych, którym towarzyszy aktywacja procesów oksydacyjnych w organizmie, leki, które mają działanie przeciwutleniające. Zastosowanie przeciwutleniaczy zapewnia niezbędną aktywność antyoksydacyjnego - systemów organizmu, który jest uniwersalny regulacyjny, który kontroluje poziom wolnych rodników reakcji utleniania i zapobiega gromadzeniu się toksyn. Potwierdzają to instrukcje i referencje do leku "Tiophan-M".

Korzyści

Czy przeciwutleniaczy wykazują zdolność bezpośrednio lub pośrednio wpływają na sposób przekształcania ważnych związków biologicznie czynnych (hormony, witaminy, enzymy i innymi) i syntezę w celu normalizacji aktywności podstawowej regulacji, aby brać udział w powstawaniu niektórych elementów o strukturze komórkowej. Są one zawarte bezpośrednio w strukturze błon biologicznych.

Wiele pracy w ostatnich latach pokazuje, że przeciwutleniacze ludzkiego ciała przeciętny (stres oksydacyjny i zespół peroksydacja lipidów), które prowadzą do rozwoju różnych chorób (chorób skóry, miażdżycy, alergii, chorób niedokrwienia mózgu i serca, stanów zapalnych, łagodnych i złośliwych nowotworów, choroby oskrzelowo-płucne, chorobę popromienną, astmę oskrzelową i inne).

Przeciwutleniacze są z powodzeniem stosowane jako środek poprawiający odporność organizmu na niekorzystne czynniki środowiskowe i chemiczne, a także ich zastosowanie jako adaptogenów.

Lek "Tiophan-M" opinie onkologów zbiera tylko pozytywne. Jest to bardzo skuteczny wielofunkcyjny inhibitor LPO (peroksydacja lipidów) i początkowo jego skuteczność jest wyższa niż wszystkich znanych leków. Charakterystyczną cechą przeciwutleniacza jest zdolność do skutecznego gaszenia nie tylko wolnych rodników, ale także do dezaktywacji wodoronadtlenku.

Lek "Thiophan-M" jest nietoksycznym związkiem, który nie ma efektu kumulacyjnego i nie wykazuje właściwości immunotoksycznych i działania mutagennego. Aktywuje on procesy regeneracyjne w poziomie membrany komórek i uważa się, że jest silnym induktorem kluczowych enzymów biotransformacji monooksygenazy oraz jelit i wątroby. W celu stosowania leku „tiofan M” przejawia znaczny wzrost funkcji wątroby detoksykacji, normalnego metabolizmu hormonów estrogenu równowagi wyeliminowana aktywuje odporności humoralnej.

Ma również właściwości, które normalizują bardzo ważne biologiczne wskaźniki krwi, ma właściwości przeciwzapalne, przeciwnowotworowe, przeciwmiażdżycowe, hepatoprotekcyjne, immunostymulujące. Potwierdzają to reakcje onkologów na lek "Tiophan-M".

Farmakokinetyka

Farmakokinetykę leków badano w laboratorium badań farmakologicznych Nowosybirskiego Instytutu Chemii Organicznej. N.N. Vorozhtsov SB RAS oraz w Instytucie Badawczym Farmakologii Tomsk Scientific Center SB RAMS. Okazało się, że "tiofan-M" jest dość skutecznie wchłaniany z przewodu pokarmowego, następnie wchodzi do mózgu i mięśnia sercowego, ale jego gromadzenie odbywa się głównie w wątrobie.

W doświadczeniu na szczurach po podaniu doustnym roztworu oleistego „tiofan-M” dawka 100 mg / kg maksymalne stężenie leku w tkance serca osiągnął po około 5 godzinach w surowicy krwi po około 7 godzin, wątroby i mózgu tkanki po 8 godzinach. Lek jest w połowie wydalany z wątroby w ciągu siedmiu godzin, od tkanki mózgowej do 9, tkanki serca i surowicy krwi po 11 godzinach. Jest to wskazane w instrukcji stosowania leku "Tiophane-M".

Przeważnie ciało jest usuwane z organizmu przez przewód pokarmowy. Stwierdzono, że pierwszego dnia po pojedynczym dożołądkowym podaniu dawki leku 100 mg / kg wydalono z organizmu 50% dawki, która została wprowadzona. Co więcej, w ciągu następnych kilku dni eliminacja wynosi 2,5%, a do siódmego dnia następuje znaczne spowolnienie procesu izolacji. Następnie 0,1% "Tiofanu-M" znajdowało się w kale z codziennej dawki. W ciągu tygodnia wycofano 54% leku, a pozostałą część leku wydalono w postaci metabolitu.

Stwierdzono również eksperymentalnie, że stopień wchłaniania leku z roztworu olejowego jest wyższy niż tabletek. Stężenie leku u królików w surowicy po zażyciu tabletek osiąga maksymalny poziom po 9,5 godzinach, a oleisty roztwór po 6 godzinach. Co jeszcze jest instrukcją dla leku "Tiophan-M"? Recenzje zostaną rozpatrzone później.

Wskazania do stosowania

Lek powstał w wyniku badań nad onkologią. Naukowcy szukali sposobów, aby stawić opór niebezpiecznym chorobom. Zmodyfikowana wersja leku miała trwałe wyniki zarejestrowane podczas testów na ochotnikach i zwierzętach. Rozwinęło się wiele chorób, w których ryzyko powikłań i patologii zmniejszyło się dzięki zastosowaniu "Thiophen-M".

Zaleca się stosowanie leku w następujących przypadkach:

  • Leczenie i zapobieganie nowotworom.
  • Z chemioterapią w celu ograniczenia działań niepożądanych.
  • Jako dodatkowy przeciwutleniacz w chorobach zapalnych narządów.
  • Przywrócenie układu sercowo-naczyniowego i zapobieganie jego chorobom.
  • Zaburzenia hormonalne.
  • Zapobieganie pojawianiu się zaburzeń w tarczycy i chorobach układu hormonalnego. W takich przypadkach zaleca się użycie "Tiophane M".

Wolontariusze pomogli zidentyfikować w badaniu leku jego skuteczność przeciw chorobom układu trawiennego, gruczołom mlecznym, zaburzeniom prostaty, zaburzeniom czynności nerek i wątroby. Również "Thiophen-M" wykazał dobre wyniki w przypadkach zaburzeń mózgu i miażdżycy.

Dzięki zastosowaniu leku u pacjentów z chorobą nowotworową przedłużone życie w ostatnich etapach rozwoju raka i zmniejszenie ryzyka wystąpienia przerzutów.

Jeszcze jeden kierunek, zgodnie z którym lek okazał się prawidłowy, to zmniejszenie toksyczności podczas leczenia różnych postaci gruźlicy. Zaleca się wyeliminowanie skutków zatrucia w zatruciu lekami, narkotykami i alkoholem.

Podobnie jak naturalny tokoferol, lek działa odmładzająco. "Thiophan-M" walczy na poziomie komórkowym dość skutecznie oznaki starzenia. Naukowcy zauważyli możliwość zwiększenia odpowiedzi immunologicznej i zwiększenia aktywności funkcjonalnej komórek. Dzięki zastosowaniu "Tiophane-M" w przewlekłych chorobach zakaźnych zmniejsza się ryzyko powikłań i patologicznej aktywności bakterii.

Podczas badań nie zidentyfikowano żadnych skutków ubocznych leku. Onkolodzy mówili również, że środki negatywnego oddziaływania nie występują nawet po latach użytkowania. Potwierdzają to instrukcje "Tiophan-M" dotyczące użytkowania i informacji zwrotnych.

Formy uwolnienia

Ma kilka postaci dawkowania, które przyczyniają się do wygody jego stosowania. W plastikowej butelce, której objętość wynosi 200 ml, "Thiofan-M" sprzedawany jest w wielu aptekach w Rosji. Przepis na zakup tego leku nie jest potrzebny. Jest taka butelka od 300 i powyżej rubli. Ta forma jest wystarczająco wygodna, aby przygotować roztwór olejowy w środowisku domowym.

Jest to łatwe: 1 porcję leku, czyli 1 butelkę, rozcieńcza się w kąpieli wodnej w oleju roślinnym w temperaturze do 60 stopni. Możesz użyć dowolnego rafinowanego oleju jadalnego. Przebieg leczenia gotowym roztworem nie powinien być dłuższy niż 1 miesiąc, a resztki roztworu należy usunąć. Jest to również wskazane w przeglądzie pacjentów "Thiophan-M".

Bardziej dogodną postacią preparatu są kapsułki o ciekłej zawartości. Zawierają 0,1-0,2 g. aktywny składnik, który pozwala wybrać odpowiednią dawkę i nie wymaga żadnych dodatkowych umiejętności do przyjmowania leku. Opakowanie kapsułki zawiera 30-100 sztuk o wartości 400-1200 rubli.

Świecy „tiofan-M” (potwierdzenie ocen) zawiera dodatkowe składniki wymagane do tworzenia struktury i kształt emulgator: 100 lub 200 mg substancji czynnej, wosk, masło kakaowe.

Czopki są sprzedawane na 10 sztuk w pakiecie w cenie od 500 rbl.

Normy i dawki "Tiophane-M"

Jako środek wzmacniający i zapobiegający różnym chorobom lek jest przyjmowany co najmniej 3 miesiące w roku. Jest to wystarczający czas na przywrócenie osłabionego zdrowia po chorobie lub wzmocnienie odporności. Zgodnie z instrukcją dawkowanie zależy od stanu zdrowia i celów pacjenta. Zostanie to potwierdzone recenzjami lekarzy "Tiophan-M". Cała prawda o dawkowaniu została przedstawiona poniżej.

Zaleca się 1 łyżeczkę. roztwór oleju 2 razy dziennie, z różnicą nie krótszą niż 12 godzin. W przypadku kursu miesięcznego potrzebne będą 2 porcje o wadze 2g. Pij lek 30 minut przed jedzeniem.

W celach prewencyjnych zaleca się przyjmowanie kapsułek 0,1 g. co 12 godzin 30 minut przed posiłkami.

Świece są używane raz dziennie przez 0,1 g, ale zaleca się leczenie 2 razy w roku przez 2-3 miesiące z tą samą przerwą.

Jeśli pacjent ma wskazania medyczne lub patologie, zaleca się stosowanie leku w podwyższonych dawkach. Dawka 2-4 g zależy od postaci i stopnia zaawansowania choroby. leki na 1 recepcję. Bez zalecenia specjalisty przyjmowanie zwiększonej dawki nie jest zalecane.

Aby zmniejszyć skutki uboczne radioterapii i chemioterapii w przypadku raka, lek należy rozpocząć 10 dni przed rozpoczęciem procedury. Przyjmowanie leku na dobę może osiągnąć 500 mg. Przez cały okres leczenia. Rygorystyczne ograniczenia czasu podawania leku nie są. W przypadku raka wątroby lek przeciw zapaleniu wątroby można stosować bez przerwy przez 5 lat.

Jest to wskazane w opiniach lekarzy "Tiophan-M".

Czas przyjęcia


Jako lek zapobiegawczy lek "Thiophan-M" stosuje się przez 2-3 miesiące każdego roku. Aby osiągnąć pozytywny efekt w leczeniu różnych chorób przewlekłych i łagodnych formacji, lek stosuje się w zależności od tego, jak ciężka choroba, przez dwa do sześciu miesięcy, czasami osiąga 12 miesięcy.

Warunki przechowywania

Zgodnie z instrukcją "Tiophane-M" należy przechowywać w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego. Przygotowany roztwór oleju może być przechowywany w temperaturze pokojowej, nie przekraczającej 25 ° C. A co z czopkami? Przechowuje się je w temperaturze nie wyższej niż + 10 ° C. Podwyższona temperatura może wpłynąć na zmianę ich kształtu, ale właściwości lecznicze i właściwości nie zostaną utracone.

Interakcje z produktami leczniczymi

Zgodnie z przeprowadzonymi badaniami lek nie wpływa w żaden sposób na działanie innych leków, które są stosowane równolegle. Jednak wystąpił efekt uboczny toksycznych leków podczas jednoczesnego przyjmowania leku "Thiophan-M". Skład produktu jest wyjątkowy.

Recenzje

Naukowcy, którzy stworzyli lek, twierdzą, że dzięki odkryciu nowej substancji możliwe będzie prowadzenie skutecznej terapii zwiększających choroby onkologiczne narządów. Również ten lek został nazwany najskuteczniejszym lekarstwem na raka.

Onkolodzy i pacjenci twierdzą, że stosowanie tego leku pomogło wielu ludziom przedłużyć ich życie. Zostało udowodnione naukowo, że można zapobiec dwustu chorobom przez zmniejszenie poziomu utleniania w komórkach. Jest to właśnie jakość i jest stosowany w nowym leku do leczenia i zapobiegania. Do leku "Tiophan-M" komentarze kupującego są tylko pozytywne.

Tiofan

Tiofan jest stosowany w medycynie ludowej!

Recenzje

30.01.16 Tatiana

Cześć, Julia Evgenievna!

Przede wszystkim, gratuluję wam nadchodzącego Nowego Roku!

Podczas gdy my nadal pijemy Chagę i bierzemy Tiofan. Stan zdrowia jest dobry, rzadko martwi się nadciśnieniem, nastrój jest dobry, aktywny w umiarkowaniu, towarzyski, normalny apetyt.

Julia Evgenievna, dziękuję za twój profesjonalizm, za wsparcie i życzę ci wszystkich ziemskich błogosławieństw w Nowym Roku.

09.11.15 Angelique

Witaj, droga Julio Evgenievna!

Zioła zostały kupione. Zamówiła świece dla Tiofanesa. Dziękuję bardzo!

15.06.15 Lydia

Witaj, droga Julio Evgenievna! Naprawdę mam nadzieję, że masz się dobrze i jesteś w dobrym zdrowiu!

Przy okazji mojej siostry pojawia się niezwykła wiadomość: zniknęły przerzuty i we właściwym m.zh. wszystko jest czyste.

Myślę, że ważne jest, aby się przyznała i została sakramentem Namaszczenia świętych.

Kolekcja polecana przez Ciebie, wypiła 2 miesiące, dodałem do niej sprężynę Adonis, Nasiona kopru, Skrzyp polny. Krem z Aconite, zastosowała do klatki piersiowej i węzłów chłonnych. Teraz Mushroom Reishi warzy od Sagan-Dile. Digoksyna nie piła przez cały ten czas, spowodowała żółtaczkę. Zaczął pić lantozid, żółtaczkę, ale jeszcze nie pije. Świeczki Tiophan m umieścić tygodnie 3, aż do przerwy. Znowu zaczęło się wzgórze Boligolova, chociaż przyniosłem jej nalewkę Gorichnik morison.

Najważniejszą rzeczą teraz jest nie odpoczywać, wróg - guz pozostał, czy mógłbyś doradzić jak dalej z nim walczyć?

Myślę, że przełamiemy się, zwłaszcza, że ​​są tacy ludzie jak ty i twój wspaniały zespół na świecie. Nisko ukłon dla was wszystkich.

Z okazji syna siostry: kolekcja pije nieustannie, przez cały ten czas były tylko dwa napady padaczki. Dziękuję bardzo.

Poświęcę ci trochę cennego czasu. W tym roku nalegałem na dzieci (mam sześcioro wnucząt), aby zapewnić Vetom 1.1 na przeziębienie. w proszku i zakopać w dziobku Nozdrin, po styczniu, praktycznie nie boli.

Bardzo mam nadzieję na odpowiedź, każdy twój list dla mnie nerwowy absolutorium.

17.03.15 Elena

Cześć, Julia Evgenievna! Jak bardzo lubię otrzymywać listy od ciebie, taki ładunek energii, po prostu chcesz coś uruchomić)))

Dzisiaj, 28 marca, miesięcznik zaczyna się o czasie, nie ma rozmazania. Dziś zamówiłem świece Thiophen i proszek tiophenowy, kapsułki Vitaprinol i czopki Vitaprinol, proszek Vetom 2 w proszku, grzyby Reishi i jak go wziąć?

08.03.15 Elena

Droga Julio Evgenievna. Z głębi serca gratuluję wam i waszym bliskim wakacji wiosennych.

Życzę ci zdrowia, szczęścia, miłości, spokoju, cierpliwości, wszystkiego najlepszego.

Nisko pochyl się, ciepło i troskę, z jaką traktujesz zupełnie obcych ludzi. Dziękuję.

Pośpieszę się pochwalić pulsem, podczas gdy skacze do 94, ale już rano było wczoraj - 79, dzisiaj - 74. obrzęk nigdy nie był.

Julia Jewgiejejewna, oprócz świec z Tiofanu, co jeszcze mogę zamówić, potrzebne są kapsułki Thiophana? A Vetomy może dla dwojga z mężem (tak długo, jak istnieje szansa finansowa)?

Dziękuję za twoją pracę.

Porada lekarza

04/19/18 Svetlana

Cześć, drogi doktorze! 5 kwietnia 2018 r. Przesłałem ci wyjaśnienia dotyczące diagnozy mojego siostrzeńca Ilyi. Wysłałem go na twój adres e-mail: [email protected], ponieważ w przeciwnym razie nie mógłbym wysłać wszystkich jego testów, o które prosiłeś. Lekarze twierdzą, że facet miał taką porażkę z powodu tego, że w czasie ciąży jego matka, moja siostra cierpiała na zapalenie wątroby na nogach. Być może jeszcze nie przeczytałeś tego listu! Jako odpowiedź jeszcze nie widziałem. Mamy nadzieję i oczekujemy Twojej pomocy jako specjalisty! W odniesieniu do Ciebie, całej naszej rodziny!

„Wyjaśnienie dla lekarza Julia Evgenyavna! Witam! Czy wysłał Ci ten link ostatnie testy ultradźwięki mojego bratanka Eliasza. Ale wątpię, czy ten link jest otwarta. Dlatego przesyłam po raz drugi przez e-mail. Rozpoznanie zapalenia wątroby lub marskość wątroby, nikt nie wystawił. Facet był eksploatowane na nadciśnienie wrotne naczynia żylaków przełyku w ciągu 6 lat w mieście Omsk, choć są mieszkańcy Kazachstanu. w związku z tym, komunikacji przeze mnie teraz. ekstrakt jest stosowana po zabiegu. Powołany wzrosła po leczeniu, ale dziecko ale bez względu na to, że był o wiele wyższe ciśnienie po zażyciu narkotyków. Jego matka, moja siostra odmówiła to i włączony do tradycyjnych metod leczenia z pediatrą. Temp Ilya dobrze. To działa. Rutynowa kontrola wykazała wzrost problemów z nerkami. W związku z tym zwrócił się do ciebie. Naprawdę liczymy na twoją pomoc. "W tej chwili Ilya pije Tiophane w oliwie z oliwek"

Dzień dobry, Swietłana!

Nie ma pierwszej twojej litery, więc powinieneś zawsze pisać z tego samego adresu. Drugi z otrzymaną analizą.

Przez 14 lat nic nowego z ważnych badań nie zostało dodane, istnieje przepisanie przebiegu operacji z powodu wrodzonej patologii.

Teraz Ilya ma wysokie ryzyko krwawienia z przełyku, pomarszczonej lewej nerki, która zwykle objawia się niewydolnością nerek (hpn).

Pilnie potrzebuje oddać mocz na Nechiporenko; wykonać test filtracji kłębuszkowej (test Reberga); krew dla kreatyniny, mocznika, cholesterolu, kwasu moczowego i białek surowicy, bilirubiny.

Bardzo powiększona śledziona-splenomegalia. To pośrednio wskazuje na niewydolność wątroby i jest bezpośrednio zagrożone pęknięciem śledziony podczas ćwiczeń.

Potrzebujemy presji - rano, pracy, wieczorem.

Nawet bez tych testów sugeruję taki schemat

-50,0 g kromki pokruszonych owoców do umieszczenia w wyrobach, aby wypełnić 500,0 ml 70% spirytusu. Zaparzać przez 2 tygodnie w ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, czasami wstrząsać. Pij 25 kropli 3 razy dziennie, na pół godziny przed posiłkiem. Kurs - 2 miesiące, przerwa 14 dni i powtórzenie kursu. Trzymaj co najmniej 3 kursy rocznie.

DEALGOLIZACJA jakichkolwiek naparów jest obowiązkowa:

Aby usunąć alkohol, należy nalać nalewkę w 15,0-20,0 ml lekko schłodzonej wrzątku (około 70 stopni) i wypić 15 minut później. W tym czasie alkohol po prostu paruje, pozostawiając wszystko na miejscu.

Równomiernie posiekać trawę i owoce na 2-3 mm, korzenie do 3-5 mm. - na początku mechanicznie na małe kawałki, a następnie na młynku do kawy; równomiernie wymieszać Trawę bez dawki należy zażywać łyżeczkami.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pić 100,0 ml 3 razy dziennie przed posiłkami. Kurs 2 miesiące, zmiana ziół.

3.Hofitol, Lespenefril. Alternatywne

4. Mąka ostropestu. Za 1 łyżeczkę. trzy razy dziennie, popijając łykiem ciepłej wody Przekleństwa - 1,5 miesiąca. Tiofan, to jest dobre, ale oliwa z wątrobą jest przeciwwskazana.

Są świece tiofanu. Ale jaki jest cel aplikacji? Tiofan tutaj niestety niczego nie rozwiązuje. Jak Ilya z dietą i jakie zioła pije?

Jeśli istnieją określone analizy, prosimy o przesłanie.

04/13/18 Marina

!!Cześć. Mam na imię Marina. Mój ojciec ma 62 lata. 3 lata temu usunięto mu znamię, okazało się, że to milon. Nikt nie był traktowany. Wcześniej też miał operację na twarzy, była edukacja na dziąsłach, po tym nastąpiła radioterapia. Teraz ostro pogarszały się stan Art wykazał przerzuty - 5 w głowie i jeden w płucach. Neurochirurgowie twierdzą, że operacja nie jest możliwa. Chemia również nie pomaga - ze względu na umiejscowienie guzów w głowie. Pomóż nam doradzić, jak nam pomóc i przedłużyć życie Papieża. Teraz wkładaj zastrzyki - hormony 2 razy dziennie. Chcemy kupić Tiofan.

Współczuję! Ale w jaki sposób przejawia się pogorszenie, Marina? Czy twój ojciec będzie w stanie tolerować silną truciznę - Dzhungar Aconite w nalewce? Ten bardzo złośliwy nowotwór wymaga dokładnie Aconite? I już do tego dodam:

- 50,0 gram pokruszonych pędów jemioły i owoców sophora wyłożyć w misce, wlać 500,0 ml 70% alkoholu. lub apteka Herboton i nalegają 3 tygodnie w ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej.

Pij 30 kropli 4 razy dziennie, na pół godziny przed posiłkiem. Kurs - 2 miesiące, przerwa 14 dni i powtórzenie kursu. Trzymaj co najmniej 3 kursy rocznie.

2. Z silnymi bólami głowy i upośledzeniem mowy; jako przeciwnowotworowy bulion z Clefthander Europy:

-1 łyżka. zmiażdżony kłącze zalać 200,0 ml wody i gotować przez 10 minut. 4 godziny, przeciążenie

Balsamy na czole i whisky.

Równomiernie posiekać trawę i owoce na 2-3 mm, korzenie do 3-5 mm. - na początku mechanicznie na małe kawałki, a następnie na młynku do kawy; równomiernie wymieszać Trawę bez dawki należy zażywać łyżeczkami.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pić 100,0 ml 3 razy dziennie przed posiłkami. Kurs 2 miesiące, zmiana ziół.

4. Adenostop. Pij 20 kropli rano i na lunch lub dodaj napar z ziół. Kurs 1 miesiąc, przerwa 2 tygodnie i powtórz. Tiofan - jest to możliwe w postaci doodbytniczych czopków.

Twój kod RakuNeT, do zobaczenia wkrótce!

02/19/18 Nina

Dzień dobry lub wieczór!

Mam na imię Nina. Jestem z Krasnojarska i moja matka jest bardzo chora. Postanowiłem poprosić cię o pomoc.

Moja matka zdiagnozowała przed tygodniem wstępną diagnozę: rak jajnika z rozprzestrzenianiem się na ciało macicy i z miejscową inwazją jelita grubego. CA - 125: 308 jednostek. Teraz zdać egzamin, aby zarejestrować się w centrum onkologii, lekarz mówi, że nie może stracić jeden dzień, ale biorąc pod uwagę choroby współistniejące mojej matki, wątpił, czy matka może wykonać operację: jej niewydolności serca 1 stopnia, problemy z nerkami, słabe krzepnięcie krwi i naczyniak jamisty mózgu. Ma również wątpliwości, czy wskazana będzie chemioterapia.

Faktem jest, że moja matka ma cysty na całym ciele: w wątrobie, nerkach, mastopatii, a także polipie w pęcherzyku żółciowym. Wypiła kilka dań Aconite, nalewki z kiełków ziemniaka, nalewki Czystość, a nawet było traktowane smoły. Przez chwilę było dobrze, ale potem (gdzieś w środku leczenia) była nietolerancja i leczenie trucizn musiało się skończyć. Ale kilka kursów Aconite, jak rzekomo nadal piliśmy. Ale to nie pomogło.

Jesteśmy traktowani przez poke. Dowiedziałem się o czopkach i kapitelach vitaprinolu i zacząłem podawać je mojej matce: 1 świecę na noc i 10 kapsułek Vitaprinol w ciągu dnia. Potem dowiedziałem się o Thiophen, przepisałem go, a dziś przestaliśmy pić vitaprinol i zaczęliśmy pić Tiofan-m: 1 koulzule za 0,2 mg. 3 razy dziennie i postawimy na noc świece Tiofana-m (0,1 mg). Dowiedziałem się też o tym, że warto zrobić lewatywę, a mamy w tygodniu stawia lewatywę: najpierw z trawą (naparu z rumianku z glistnika), aw pół godziny robi microclysters Vetom 1,23. Ulga, która jest, wtedy nie.

Jak usunąć przerzuty? Moja matka jest wesoła i żarliwa, zawsze mnie wspiera we wszystkim i ma zaledwie 60 lat.

Proszę, powiedz mi, co mam robić?

Z poważaniem, Nina

Jeśli lekarz wątpi, poszukaj innego! Ale także leczenie metodą poke jest ostatnią rzeczą.

Twoimi słowami, Nina, nie widzę żadnych przeciwwskazań do operacji. Niewydolność serca jest teraz leczona szybko i prosto, ale w szpitalu, jako etap przygotowania do operacji.

Rozpocznijcie nawadnianie z Rasowym dużym i pilnie kupujcie nalewkę grzybowoczerwoną. Aby go wypić, należy to zrobić w ramach schematu "hill", który prowadzi producent we wszystkich szczegółach.

1. Nalewka z amurem

2. Natychmiast załącz zbieranie ziół

Równomiernie posiekać trawę i owoce na 2-3 mm, korzenie do 3-5 mm. - na początku mechanicznie na małe kawałki, a następnie na młynku do kawy; równomiernie wymieszać Trawę bez dawki należy zażywać łyżeczkami.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pić 100,0 ml 3 razy dziennie przed posiłkami. Kurs 2 miesiące.

5,0 gr. dobrze rozgnieciony korzeń, lub zioła Żywy wysoki wlać 100,0 wrzącej wody, gotować przez 10 minut. na małym ogniu pod pokrywką, dolej do 100,0 ml gorącą wodą i odcedź.

Zabieg należy wykonać po wypróżnieniu. Ciepły napar z ziół w ilości 50,0 ml. jest rekrutowany do gumowej żarówki o tej samej pojemności i wstrzykiwany doodbytniczo. Po zabiegu należy utrzymywać kolano-łokieć przez 10 minut, aby roztwór nie wyciekł.

Tylko 10 procedur, codziennie.

30,0 gr suchej sproszkowanej trawy Czyściciel zalej 1,0 litra wrzącej wody, nalegaj 3 godziny, odcedź i używaj do nawadniania.

Oceń 10 procedur, przerwij 10 dni i powtórz.

Twój kod RakuNet, napisz tutaj.

31.01.18 Alexander

Cześć, Julia Evgenievna!

Alexander, 65 lat, waga - 73 kg, wzrost - 173 cm rak prostaty.

W listopadzie 2017 r. Przeszedłem operację TUR szyi pęcherza. Badanie histologiczne materiału wykazało, że mam raka prostaty. Pierwsze badanie szkła dało 4 + 4 = 8, a drugie jeszcze gorsze 4 + 5 = 9.

„Wszystkich fragmentów tkanki prostaty wyraźny wzrost naciekający atsenarnoy gruczolakoraka 9 (4 + 5) Gleason zaliczyć ognisk wewnątrzprzewodowym, rakiem ognisk nekrozy”. Lekarz-lekarz przepisał Gazorerel na 3 miesiące. 29 grudnia zrobiłem pierwszy zastrzyk leku.

Przed operacją za rok PSA - 3,2, wszystkie badania krwi są w normie, żadnych oznak raka zaobserwowano. Wynik histologii jest jak śnieg na mojej głowie. MRI miednicy wykazały :. „odbytnicy godne uwagi, bez oznak pogrubienia ścian i formacji w okrężnicy esowatej - uchyłki wielkości gruczołu krokowego 35h29h34 mm cewki jest odkształcony i rozszerzonej do 10 mm, przy czym struktura gruczołu niejednorodne podsuma reprezentowane zaburzenia powierzchni sygnału (nierównomiernie zmniejszona T2) rozciąga się pęcherzyków nasiennych, to tło odchodzi część restrykcyjnymi różne dyfuzja 28h17 mm z oznak barwienia patologiczne zaangażowania lewej seme nnogo bańki. gruczołu kontury zewnętrzne dokładne nierówne Celuloza po lewej stronie bańki jest rozproszony skondensowany ścianka bańki rozmyty lewej wiązki nerwowo-naczyniowe, prawdopodobnie zaangażowane.

W przebiegu prawego wewnętrznego pnia biodrowego (górna trzecia) uwidacznia się torbielowate węzły chłonne 12x7 mm. Pęcherz moczowy o umiarkowanym wypełnieniu, ściany są równomiernie pogrubione do 7 mm, zawartość jest jednolita, dolne odcinki moczowodów nie rozszerzone.

Kości miednicy z wyraźną dyfuzyjną heterogenicznością sygnału MR, na tym tle, ogniska ograniczenia dyfuzji do 18x10 mm są odnotowane w kościach łonowych. Wolna płyn w małej miednicy nie jest notowany.

Wniosek: stan w procesie terapii hormonalnej, zmiany pooperacyjne. MR obraz choroby prostaty z udziałem lewego pęcherzyka nasiennego, wyrażone w kontekście włóknienia zmian, zmiany w węzłach chłonnych, zmienia Zawieszony MTS) w kości łonowej. "

W tej chwili stan dobrego samopoczucia jest nadal dobry. PSA - 0,4. Leukocyty w moczu zostały przekroczone - 41,5, reszta jest normalna.

Hemoglobiny we krwi - 172 g / l, a hematokryt - 53%, płytki 565 - 10 * 9 / l, bazofile - 0,21 x 10 9 / l, ALT - 59 U / l, AST - 36 U / l alfa amylaza - 105 IU / l, gamma-GT - 354 IU / l. Pozostałe wyniki są zgodne z normą.

Ciśnienie wynosi od 150 do 110 lat 20. Nie akceptuję ciśnienia leku.

Scyntygrafia nie wykazała przerzutów 28 grudnia.

Przed operacją wziąłem wywar Flor-Essence. Po wykryciu raka, on i Thiophen zostali zabrani do kapsułek.

Niż radzisz być traktowanym?

Cześć, drogi Aleksandrze!

Składam hołd twojemu opanowaniu i dziękuję ci za zaufanie na stronie!

Flor Essens to dobry lek, ale nie ma wystarczającej ilości fitoestrogenów, które są teraz dla ciebie bardzo ważne. Co więcej, nie rozwiąże głównego problemu. Musisz dokonać właściwego wyboru między chemioterapią, terapią roślin i terapią hormonalną, aby zapobiec przerzutom. Musimy zwrócić uwagę na presję. Niezależnie od wyboru, proponuję tę opcję:

Równomiernie posiekać trawę i owoce na 2-3 mm, korzenie do 3-5 mm. Najpierw mechanicznie na małe kawałki, a następnie na młynku do kawy. Wymieszaj równomiernie. Zioła bez dawki należy przyjmować łyżkami.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pić 100,0 ml 3 razy dziennie przed posiłkami. Kurs - 2 miesiące.

Lub doprowadzić mieszaninę do wrzenia i po 10 minutach wlać ją do termosu przez całą noc.

- 20,0 g pokruszonego korzenia wlać 400,0 ml 40% alkoholu przez 2 tygodnie.

Wstrząsnąć 1 raz w ciągu dwóch dni. Odcedź i wypij 10 kropli 3 razy dziennie przez 15 minut przed posiłkami. Kurs - co najmniej 2 miesiące z okresowym monitorowaniem PSA, TRUS, UAC i OAM.

3. Czopki doodbytnicze. Tiofan musi być kontynuowany do pełnych 2 miesięcy i iść do świec Chistobolin.

Są różne opcje, a my ich spróbujemy.

Gotów się tobą opiekować, Alexander!

08/09/17 Tahir

Naprawdę potrzebuję twojej pomocy w leczeniu mężczyzny, 66 lat.

Lekarz-urolog na podstawie MRT zdjęć i badania doodbytniczego został zdiagnozowany: rak prostaty. Pacjent jest kierowany do ośrodka onkologicznego w celu dalszej diagnostyki.

Papa ma silny ból w pachwinie, podając prawą nogę. Ból rozpoczął się na początku czerwca tego roku, wraz z szybkim oddawaniem moczu. Prawa noga - ciągły obrzęk z biodra, w obrzęku podudzia 4 cm.

Ogólna analiza moczu - norma, ogólna analiza krwi - wszystkie parametry w granicach normy lub stawki, z wyjątkiem ESR - 35, hemoglobiny - 104, analiza PSA ogólna krwi - 0,71.

Wniosek MRI małej miednicy: obraz MR stercza z inwazją w tylnej ścianie pęcherza i pęcherzyków nasiennych. Lymphadenopathy. mts w okolicy przedniego grzbietu po lewej stronie, o wymiarach 5,0 * 1,9 * 5,5 cm, powiększony gruczoł krokowy (5,0 * 4,4 * 5,5 cm). Struktura gruczołów jest heterogeniczna ze względu na obecność stałego tworzenia objętości. Edukacja rozciąga się na tylną ścianę pęcherza i pęcherzyków nasiennych, o wymiarach 4,8 * 7,3 * 7,8 cm.

Teraz otrzymuje Alfuprost 1 tabletka dziennie Lorista 100 mg (obniżające ciśnienie krwi 220/94), ból - Flamaks Preparat 2 Tabletki 2 razy dziennie. Przyjmuje propolis Alkohol nalewki 40 spada do 2 razy dziennie, mleczko pszczele, nalewki schemat świerk kanadyjski: od 1 do 40 oraz powraca.

Powiedz mi, proszę, niż pomóc papieżowi? Co powinienem wziąć zioła? I jak dodać leczenie?

W odniesieniu do Ciebie, z góry dziękuję za odpowiedź.

Cześć, drogi Tahir!

Spróbuję pomóc! Dzięki schematowi leczenia całkowicie się zgadzam, ale uważam, że należy dodać do kolekcji ziół, aby ustabilizować ciśnienie, poprawić nastrój i samopoczucie; i połączyć miejscowe leczenie, aby zahamować wzrost guza in situ i w promieniu:

1. Naleczkowe plamy wypryskowe kontynuuj i narysuj 3 "slajdy" z rzędu z 2-tygodniowymi przerwami między nimi. Przy każdym następnym "wzniesieniu" należy zwiększyć szczytową dawkę nalewki do 10 kropli.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej, a następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. kurs od 1,5 do 2,5 miesiąca.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

3. Czopki doodbytnicze.

Zacznij od świec na podstawie Pure Bigger - Chistobolin (producent w Kislovodsk). Ustaw 1 świecę na noc, kurs 3 tygodnie.

3.1. Kontynuuj świece wykonane samodzielnie lub w aptece na zamówienie:

Zmiażdżyć surowce i połączyć mieszaninę ze wstępnie rozgrzanym masłem kakaowym w stosunku 5: 2. Włóż do wrzącej łaźni wodnej i gotuj pod pokrywką, mieszając i nie dopuszczając do wrzenia samej mieszaniny. Czas przygotowania - od 1,5 do 2 godzin. Usunąć, nalegać 1-2 godziny, przecedzić i wlać w improwizowane "świece" z folii spożywczej. Przechowywać w lodówce, wkładać doodbytniczo raz dziennie przez 10 dni. Przerwij 2 tygodnie i powtórz trzy razy.

4. Do długotrwałego użytku polecam świece Tiophan m, producenta w Nowosybirsku.

Cała reszta zostanie rozwiązana konsekwentnie.

Twój kod to rak NIE (napisz na początku litery, przed powitaniem).

Aż do połączenia, drogi Tahir!

08/07/17 Darina

Yuliya Evgenevna, witaj!

Apeluję do ciebie o pomoc.

Wiek - 45 lat. Wysokość - 170 cm, waga - 95 kg (zdobył 20 kg przez 4 lata po głodzie w 2013 r.).

menstruacja od 11 lat, obecnie cykl 28 dni (+ 1-2 dni), regularnie. Jest żonata. Ciśnienie jest zawsze niższe - 90/60, 100/65. Stale obniżono poziom hemoglobiny poniżej 95 (akceptuję Ferroglobin). Regularne krzesło jest codziennie, a kiedy włókniak był mały, pojawiły się problemy z zaparciami, a teraz najwyraźniej wywiera nacisk na jelita.

W ciągu 17 lat, usunięcie gruczolakowłókniaka piersi (przed stosunkiem płciowym).

Poród w ciągu 20 lat, ogólnie ciąża bez problemów i zatrucie, urodziła sama. 1 mini-aborcja.

Problemem jest rosnąca liczba mięśniaków macicy od 2006 roku. Kilka razy od 2005 do 2007 roku, wziął Postinor, być może był to katalizator. Teraz ponad 12 tygodni.

Bez bólu, bez krwawienia. miesięcznie w tej chwili jako zegar, obfity pierwszy dzień, potem w normie, około 4-5 dni, potem kolejne kilka dni sacharyna. Przed miesiącem utrzymuje się płyn w organizmie (różnica w masie do 3 kg), żołądek staje się bardzo duży i elastyczny.

Dziwne zmiany w libido - silny wzrost w ciągu ostatnich kilku dni i natychmiast po comiesięcznych 2-3 dniach. Potem - zupełny spokój, niczego nie chcę. Pod koniec miesiąca, a potem czują się bardzo dobrze - w ciało łatwe, trzeźwy, wesoły nastrój w drugiej połowie cyklu stopniowo przychodzi ociężałość, zmęczenie, letarg, senność, i tak w kółko.

Lekarze są jednoznaczni w swoim werdykcie - usunięciu macicy. Teraz z biustem nie ma problemu.

Sześć miesięcy temu sprawdziłem tarczycę, zrobiłem testy na hormony, TTG było normalne. Endokrynolog powiedział, że wszystko jest w porządku, cholesterol jest prawidłowy (z powodu dobrego cholesterolu), a przyrost masy ciała nie jest związany z hormonami.

Ciało pojawiła guzki, prawdopodobnie tłuszczak (na przedniej części uda, na szyi, na ramieniu), a jej mąż zrobić wiele z nich na całym ciele, wielkości dużej fasoli. Poszedłem do lekarza - powiedzieli, w porządku - to zhiroviki, możesz go usunąć lub po prostu go nie dotykać. Ale jest ich wiele i staje się coraz bardziej.

Czuję słabość, ciągłe zmęczenie, budzę się rano, jakbym nie odpoczywał, zero energii, skurcze w łydkach, ciągły niepokój, nawet bez wyraźnego powodu. Ciągły stres, nerwowość, kredyt, jedyne mieszkanie w hipotece, strach przed utratą pracy i pobyt na ulicy (ale prawdopodobnie każdy ma to, życie jest teraz). Po nerwowych wstrząsach czuję, jak żołądek lub brzuch jest napięty lub zwiększony, a macica zaczyna boleć. Charakter męski, zdecydowany, działający intelektualnie. Czasami po prawej stronie jest ciężkość. Wiosna-jesień, lub po zamrożeniu, są wybuchy opryszczki.

Posiłki są normalne, warzywa i owoce stale, mięso lub ryby codziennie, spróbuj gulaszu lub pieczone, twaróg, płatki, lubię kwaśne i pikantne, często domowe ciasta i słodycze. Nie palę, czasami mogę pić czerwone wino, hala sportowa 2-3 razy w tygodniu. Praca siedząca, w biurze, przy komputerze. W młodości był bardzo elastyczne, mobilne, przejdź do tańca, a teraz w okolicach miednicy jako całości zamarła skamieniały, energia nie rusza. Od dziedziczności - moja babcia miała wolę (operację) i cystę (operację).

Po diagnozie została potraktowana różnymi metodami ludowymi, nalewkami, ziołami Frost - skuteczna, ale zaczęła użądlić serce - zlikwidowana, macica Borovoy, czerwony pędzel, kolekcje w różnych odmianach). A z Borovoj macicy i Czerwonej Pędzli nie czuje się tak dobrze, a tu nalewki лапчатки oczywiście pomagały lub pomagały). Głodu zagłodzonego w ciągu roku (2013) od 1 do 3 dni, maksymalnie do 21 dni. Z głodu nastąpił znaczny spadek mięśniaka (dwukrotnie początkowego), ale naturalnie wszystko wróciło. Zobaczyłem nalewkę propolisu, bawełnianą serwetkę, Sabelnik, białą jemiołą, orzech orzechowy, czystość. Traktowane Todicamp. Wypiłem różne zioła. Użyłem opatrunków solnych. Podawano soki według Brois, pijawki, homeopatię, akupunkturę. Może coś było nie tak? Teraz nie akceptuję niczego, chcę zacząć brać zioła pod twoim przewodnictwem.

Ostatnio czytam książki "." O pasożytniczej teorii raka. Pisze, że wszystkie nowotwory z pasożytów - trichomonad, chlamydia, ureaplasma itp. A schemat jej leczenia obejmuje silną terapię metronidazolem, antybiotykami i nystatyną oraz powtarzane kursy. Pisze również, że zwykłe testy nie wykazują obecności infekcji, ponieważ Trichomonas siedzi cicho wewnątrz guza. Powiedz mi, czy to ma sens, aby być traktowanym pigułkami, a następnie dalej ziołami lub trawą może również pomóc w infekcjach?

Dwa lata temu nastąpiło skierowanie do operacji, przeprowadzono pełne badanie, zebrano wszystkie testy, ale w ostatniej chwili odmówiłem.

U syna: 25 lat, wzrost ciała - 182 cm, waga - 100 kg.

Zajmuje się kulturystyką, nie jest żonaty, ale ma stosunki seksualne. Posiłki - dużo mięsa, kurczaków, płatków śniadaniowych, twarogu, płatków śniadaniowych, deserów miłości. Problemy z trądzikiem na całej powierzchni grzbietu, niektóre pryszcze stają się stanem zapalnym jako czyraki, szczególnie w zimnych porach roku lub w warunkach hipotermii. Okresowo występują pryszcze w okolicy pachwinowej i wewnętrznej powierzchni uda. wypadanie włosów na głowie, skóra jest cienka, ale gruba. Traktować ze zmiennymi maści sukcesu (salicylowego-cynku, kwas siarkowy, hlorofillipt), glistnika, rokitnika zwyczajnego (dobry efekt, może, nużycy jeśli dobrze reaguje na kwasie?), Lecz do końca - nie można wyleczyć do jasnej skórze. W pokoju, w którym śpi, rano ciężki zapach, a także ma białą powłokę na języku. Badanie krwi wykazuje wzrost liczby białych krwinek. W dzieciństwie były lamblie (leczone).

Proszę o pomoc, o ile to możliwe w tej sytuacji.

Jeśli twój FSH, LH, TTG i prolaktyna są prawidłowe, być może tylko praca siedząca i stres doprowadziły do ​​rozwoju guza.

1. Zacznijmy od nalewki z czystorasowym ziołem i podejdź do podwyżki. Umieść korzeń narkotyku Kupena.

- 2,0 gr trawy zalać 100,0 ml 60% alkoholu, nalegać 7 dni, odcedzić i wypić 12 kropli 3 razy dziennie, przed posiłkami, 1 łyżka. woda. Kurs - 1 miesiąc, przerwa 14 dni i przejdź do nalewki Kupena.

Obie nalewki są umiarkowanie toksyczne, wystarczy przestrzegać przepisu!

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs trwa 1,5 miesiąca, kontrola ultradźwiękowa i nadal dobre efekty.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

8 dni przed miesięcznym dodać do kolekcji 2 łyżki. Melissa officinalis i pręcik Orthosiphon lub Cantaloupe vulgaris, 2 łyżki.

Po każdym miesięcznym piciu przez 2 tygodnie, totem narkotykowy i poszukaj naturalnego produktu "Żelazny popiół" dla stałej primy (w celu podniesienia hemoglobiny).

3. Czopki doodbytnicze Thiophen m, oczywiście 2-3 miesiące (Nowosybirsk).

3.1. Nawadnianie, od pierwszego suchego dnia, 12 razy.

- 1 łyżka. mieszać zalać 400,0 ml wody, doprowadzić do wrzenia, gotować na małym ogniu przez 15 minut, nalegać 30-40 minut. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 400,0 ml. Do nawadniania potrzebne jest 150,0 ml ciepłego roztworu. Zażyj wszystkie zasady, napełniając roztwór strzykawką lub gumową gruszką o objętości 200,0 ml. Połóż się w wannie, rzucając nogami na bok (w pozycji kobiety podczas porodu) i wchodź do roztworu porcjami, trzymając je przez 1-2 minuty. Po zakończeniu zabiegu namocz gazę z bawełny i odłóż na noc.

Nawadnianie zostanie powtórzone w następnym cyklu.

I w przybliżeniu od 17-26 d.c. balsamy na obszarze nadłonowym z tym samym naparem ziół.

Pierwsza kontrola ultrasonograficzna po 1,5 miesiącu od rozpoczęcia odbioru kompletnego schematu (wszystkie pozycje jednocześnie).

I proszę, Darino, wyślij mi wszystkie twoje testy 2 lata temu, chcę sprawdzić jedno przypuszczenie.

"Z jej teorią raka nie lubię. Pasożyty można znaleźć, jeśli postawisz sobie taki cel. Kategorycznie nie polecam leczenia Trichopolum i innych chemii, a nawet więcej niż raz. Graniczy z szaleństwem.

Synu. Podczas gdy dam radę - aby wykluczyć patologię endokrynologiczną, oprócz otyłości; i dermatopatię androgeniczną, do której należy oddać krew LH, FSH, prolaktyny, kortyzolu, wolnego testosteronu.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1,5 łyżki. mieszaninę zalać 500,0 ml zimnej wody pitnej przez godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 500,0 ml. Pić 150,0 ml 4 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs - 1,5 miesiąca.

Z najlepszymi życzeniami, Darina, przed połączeniem!

07/04/17 Alexey

Witaj, droga Julio Evgenievna.

Moja diagnoza: rak jąder.

2.2.16 usunięto sześć miesięcy później okazało się przerzutów w węzłach chłonnych okołoaortalnych w jamie brzusznej, wykonane 4 przebieg chemioterapii i radioterapii 1 przedmiotu spadła od 65 mm do 16 mm.

Powiedz mi, proszę, od czego zacząć, w jakiej dawce, w jakiej kolejności i ile w czasie, i co jeszcze warto kupić.

guzy nie mogą mieć najmniejszej szansy. Palenisko zmalało, ale nie ma takiej wartości - przerzuty prowadzą niezależne życie. Dlatego proponuję zacząć od dwóch trujących nalewek (patrz poniżej).

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs - 2 miesiące, zmiana ziół.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

Wymieszaj zioła na nie więcej niż 3-4 dni, może zajść konieczność poprawienia kolekcji.

2. Spożycie trujących ziół według schematu "górskiego".

Schemat zakłada początkową dawkę jednej kropli, mierzoną kroplomierzem, zawsze w wodzie. Każdego dnia każdą kroplę należy uzupełnić o jeszcze jedną kroplę. Szczyt "wzgórza" to maksymalna zaprogramowana ilość, po której zaczyna się kropla - jedna kropla jest pobierana z każdego odbioru. Szczyt "roller coaster" wystarczy, a 15 dla obu nalewek.

8 godzin - koraliki plamiste, 1 kropla / 70,0 ml wody pitnej, 30 minut przed posiłkiem.

14 godzin - Dzhungarian Akonite, 1 kropla / 70,0 ml wody, 30 minut przed posiłkiem.

20 godzin - koraliki plamiste, 1 kropla / 70,0 ml wody, 30 minut przed posiłkiem.

Następnie liczba kropli jest równa liczbie kalendarza. Drugi dzień spożycia - 2 krople, piąty dzień - 5 kropli itp. Po 15 kroplach (i jednym dniu - 45 kropli jednej i drugiej nalewki) konto spada. A w 16. dniu odbioru już 14 kropli spadnie. Pamiętaj, że przy 13 kropli ilość wody będzie już 100,0 ml!

Świece rektalne Thiofan m. Produkowane w Nowosybirsku, na Wydziale Chemii Uniwersytetu Pedagogicznego. Kurs 2-3 miesiące.

Wszystkie pozostałe problemy zostaną rozwiązane w sprawnej kolejności. Twój kod to nie rak, Alex (napisz na początku listu, przed powitaniem).

23.05.17 Caterina

Cześć, Julia Evgenievna!

Przypadkowo trafił na swoją stronę i był zaskoczony ilością podziękowań pod adresem. Widać, że zwracasz uwagę i cierpliwość na każdego, który zwraca się do ciebie.

Postanowiłem poprosić o twoją pomoc.

Mój problem jest podobny do wielu opisanych w witrynie, ale z własnymi niuansami.

Usłyszawszy diagnozę, natychmiast zacząłem zajmować się tym problemem, ale rok później pojawił się kolejny mięśniak o wielkości 1 cm.

Przez lata próbowałem leczenia w homeopatii klinice (oba złożone i indywidualnie dostosowane narkotyki), kursy na czczo, popijając świeżo wyciśnięty sok z marchwi, buraki, ziemniaki, kiełkującego ziarna, przeszedł kurs akupunktury, oraz, oczywiście, ziołolecznictwo. Ale nie znalazła zielarza, leczono ją receptą na odczyt. Zobaczyłem Borotum (i napary i nalewki, jak w kolekcjach i jeden). Czerwona szczotka (to zwiększa ciśnienie do mnie i daje głowy), Euphorbia Pallas, pokrzywy, liście truskawek, nagietek, melisa, oregano i wiele innych. Widziałem gotowe zestawy (kaukaskie kolekcje krymskiej z mięśniaków), więc ugotowała się.

Ale tutaj zajęło kolejne USG i zamiast dwóch znalazł mięśniaka, ale ten sam rozmiar, były dwa (6 tygodni), a nawet pojawiła się endometriozy, przewlekłej jednostronne zapalenie jajników, zaburzenia jajnika, istnieje zakłócenie w cyklu.

Endokrynolog stawia niedoczynność tarczycy (hormony shchitovidki w normie lub tempie, tylko TTG - 4,3 przy normie lub stawce 4,0). US shchitovidki - patologia nie jest ujawniona, powoływane są przygotowania selenu.

Nawet w ciągu ostatnich 3 lat znacznie przybrała na wadze (przy wzroście 164 cm - 65 kg, zawsze ważył 55-57 kg) w układzie nerwowym (mieszkam w Donbasu), stale (nie, nie jeść - zhru) i nie ma sytości.

Byłoby pożądane, aby dowiedzieć się lub poznać swoją opinię, czy leczenie mięśniaków jest możliwe lub prawdopodobne lub możliwe do usunięcia operacyjnie.

Konieczne jest spojrzenie na root. Przewlekłe zapalenie zawsze prowadzi do dysfunkcji jajników. To ciągnie za naruszenie cyklu, a tarczycy w stanie łagodnej niedoczynności tarczycy zmniejsza progesteron. I tutaj zaczyna się formować myome.

Zadaniem jest usunięcie zapalenia, normalizacja hormonów i połączenie przeciwnowotworowych ziół. Oczywiście wątroba i układ nerwowy odgrywają ważną rolę.

1. Cyklodynon, 1 tabletka lub 30 kropli rano. Kurs - 3 miesiące.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs od 2 do 2,5 miesiąca.

Liczba ziół jest domyślnie podawana w łyżkach stołowych.

Wymieszaj zioła na nie więcej niż 3-4 dni, może zajść konieczność poprawienia kolekcji.

2.1. Nawadnianie jest obowiązkowe.

- 1 łyżka. mieszać zalać 400,0 ml wody, doprowadzić do wrzenia, gotować na małym ogniu przez 15 minut, nalegać 30-40 minut. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 400,0 ml. Do nawadniania potrzebne jest 150,0 ml ciepłego roztworu. Zażyj wszystkie zasady, napełniając roztwór strzykawką lub gumową gruszką o objętości 200,0 ml. Połóż się w wannie, rzucając nogami na bok (w pozycji kobiety podczas porodu) i wchodź do roztworu porcjami, trzymając je przez 1-2 minuty. Po zakończeniu zabiegu namocz gazę z bawełny i odłóż na noc.

Nawadnianie odbywa się od dowolnego dnia cyklu, 14 razy z rzędu. Powtórz następny cykl.

2.2. Polecam połączenie czopków doodbytniczych tiofanu.

3. Opowiedz o swojej diecie.

Uczucie satysfakcji dają produkty, które pęcznieją "w żołądku.

To otręby w pierwszej kolejności, owoce, suszone owoce, zboża, grzyby.

I oczywiście woda. Każde uczucie głodu zmniejsza szklankę wody, pije się bardzo powoli i ze smakiem. Wyobraź sobie, że pijesz boski nektar.

Prosta metoda na zmniejszenie głodu - całkowite odrzucenie przysmaków mięsnych, marynat i palenia tytoniu oraz po prostu kiełbasy, kiełbasy, kiełbaski. Zmniejsz ilość soli i szybko poczujesz się lepiej. Trzymaj gotowe starte jabłko z marchewką, surówką z kapusty, szklanką kefiru na przekąskę.

Trawienie poprawia przyprawy Bitters - kurkuma, imbir, kminek, koper, czarny pieprz. Przyczyniają się również do utraty wagi.

Specjalnym produktem do szybkiego nasycenia zawsze była kapusta, wszystkie jej rodzaje. I wreszcie zrezygnuj z białego cukru. Użyj cukru fruktozowego lub trzcinowego. Oczywiście musimy stopniowo porzucać produkty z drożdżami i pieczeniem.

Więc nie ma się czym martwić. Każda osoba może ograniczyć apetyt!

A teraz, Katia, zgodzimy się na dalszą komunikację, jeśli zgodzisz się korzystać z tych zaleceń i, jeśli to możliwe, ziół, z którymi jestem przyzwyczajony do pracy.

1. W następnym liście będziesz zadawać mi pytania wyjaśniające i powiedzieć, czy udało Ci się przygotować wszystkie zalecane zioła; lub napisz, jakie zioła nie wystarczą. W ciągu następnych 7 dni wpisz znak UPDATE (na początku litery, przed powitaniem) - przyspieszy to otrzymanie odpowiedzi. W przyszłości nie zadziała, a otrzymasz odpowiedź w porządku zamówienia ogólnego (zgodnie z zasadami witryny, w ciągu 2 tygodni).

2. Druga litera, którą musisz napisać dokładnie 2 tygodnie od początku aplikacji systemu. Oznaczyć AKTUALIZACJĘ DLA LEKARZA. Późniejszy list będzie również uważany za ogólny porządek, co jest wysoce niepożądane.

3. Dalsza korespondencja będzie regulowana przez lekarza, w zależności od okoliczności.

4. Na koniec możesz użyć kodu SOS. Ale tylko w nagłych przypadkach, gdy odpowiedź jest potrzebna bardzo szybko! Jeśli redaktor strony uzna, że ​​list nie jest tak pilny, odpowiedź zostanie opóźniona.

5. Zalecamy zapoznanie się z zasadami działania lekarza konsultacji (prosimy duplikatów liter nie wysyłać dodatkowych uwag i uzupełnień, itp) - http://www.staroslav.ru/index944496510.htm

A teraz DOBRA SZCZĘŚCIE! Aż do połączenia! :-)

16.05.17 Tatiana

Dzień dobry, Julio Evgenievna!

Na początku listu informuję, że trawienie i cała reszta mam normalne! -))) Nisko ukłonić się z wdzięcznością!

W tej chwili potrzebuję twojej rady dla mnie i mojego męża.

Mam przepuklinę szyjną C5-C6, nie działa lewe ramię i silne bóle głowy, często lewostronne, z najmniejszą zmianą pogody.

Teraz o mężu: również silne bóle głowy. Jego ultradźwięki i zawarcia MRI, i Andrew ultradźwięk od brachiocefhalic statki są wysyłane, ultradźwięki serca i nerki mojego męża jest także przywiązany.

W tej chwili Andrei pije Noliprel-5, Rosart - statynę, a ostatnio doktor dodał Normodipinę.

Mój mąż ma również przewlekłe zapalenie gruczołu krokowego.

Od wczoraj przygotowuję go do kolekcji napojów: Motherwort 2, Dzika róża 1, Liść babki 1, Liść brzozy 1. Poznałem informację, że u mężczyzn presja jest często spowodowana zapaleniem gruczołu krokowego? Ciśnienie mierzyliśmy mu rano i wieczorem, zapisałem - również wysyłam zdjęcie.

Niestety, badanie wykazało, że jej mąż, z wyjątkiem cysty nerki, tworzył połączoną chorobę serca, miażdżycę. Kompresja wewnątrznaczyniowa "spowodowana przez czynniki pozanaczyniowe" jest tłumaczona jako zwężenie naczyń przenoszących krew do mózgu. Myślę, że nic egzotycznego nie ma, z wyjątkiem tego samego, co ty, przepuklina shmorlya. A to z kolei wyjście dysków międzykręgowych szyjnych na obwód. Aby potwierdzić, musisz zrobić to samo, co Ty, Tanya. Ale ciśnienie jest spowodowane przez torbiel nerki, złamany przez nerki i mózgowy przepływ krwi i choroby serca. zapalenie stercza dodaje negatywne.

1. Mąż. W jego zbiorze brałem pod uwagę stwardnienie, zapalenie gruczołu krokowego, podwyższone ciśnienie krwi. A kolekcję z liściem brzozy można po prostu dodać do niej przed zmieszaniem - 1 łyżka stołowa. mieszanina.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs - od 1,5 miesiąca.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

Wymieszaj zioła na nie więcej niż 3-4 dni, może zajść konieczność poprawienia kolekcji.

2. Świece doodbytnicze Thiofan m, oczywiście - 1 miesiąc.

3. Mikrokornery z ekstraktem z kory szparagów.

Wlać pokruszoną korę wodą 1:10 i odparować w łaźni wodnej do połowy objętości. Wchodzić rano po wypróżnieniu 50,0 - 70,0 ml ciepłego ekstraktu. Kurs - co drugi dzień, 15-18 procedur.

A Tanya, dla radykalnej poprawy, potrzebujesz sprzętu i pilnego odbioru chondroprotektorów. Na przykład, nakłuć bezpośrednio na kursie w Rumalon; lub zacznij od cudownego leku Gelenk Narung.

W tym samym czasie idź do LFK i dziękuj Bogu, że to wszystko w jakimkolwiek szpitalu. LFK uwolni zaciśnięty korzeń nerwowy i ból, drętwienie będzie stopniowo mijać. Najważniejsze to dobry specjalista.

Przygotuj 1 łyżkę stołową / 200,0 ml wody, wypij 60,0 ml trzy razy dziennie przez 1,5-2 miesiące.

Cieszyłem się, że cię widzę, chętnie pomogę!

04/09/17 Ludmiła

Cześć, Julia Evgenievna.

Pisze ci Lyudmila z Mtsensk.

Rozmawialiśmy z tobą o moim mężu ze stwardnieniem rozsianym.

Leczono środkiem ludowym Mumiye, nalewką propolisu i nalewką żywości reticulum (delphinium) według schematu.

W chwili obecnej nie chodzi dobrze (ledwie podnosi nogi), słabość (fałdy na dwoje), nogi pęcznieją.

Proszę, pomóż nam w naszej sytuacji.

Historia choroby (wyciąg) została załączona przez plik.

Dzień dobry, Ludmiła!

Tak, dobrze cię pamiętam! I pamiętam, że poleciłem zamówić dość dużą liczbę ziół pod warunkiem, że mi je napiszesz.

Teraz, jak rozumiem, przeważa słabość mięśni mojego męża. Ale on również przyjmuje hipotensję - co? Jaka jest jego presja?

Nie zaczynajcie od Pożądania wysokiego, ale za zwyczajnego Mordovenika, ale nalewki powinny być zarówno:

- 2 łyżki posiekanych nasion zalać 0,5 litra wódki, nalegać 2 tygodnie w ciemnym miejscu, okresowo wstrząsnąć, przecedzić. Zacznij od 2 kropli 3 razy dziennie i każdego dnia dodaj kroplę po kropli, przynieś do 20 kropli 3 razy dziennie. Kontynuuj kolejny tydzień, zrób sobie przerwę 10-14 dni. Dawkowanie z pipetą do oczu, rozcieńczyć w 1 łyżce. woda. Powtarzaj kursy w razie potrzeby. Obserwuj presję. Mniejsze dawki Mordovnika (10 kropli 2 razy dziennie) zwiększają ciśnienie, duże (20 kropli) - niższe.

- 50,0 g korzenia brzucha do mielenia w maszynce do mięsa, wlać 500,0 ml 40% alkoholu, nalegać na trzy tygodnie, wstrząsając 1 raz w 2-3 dni. Odcedzić, wypić zgodnie ze schematem "zjeżdżalnia":

Zacznij od 1 kropli / 50,0 ml wody 3 razy dziennie. Dodaj 1 kroplę dziennie dla każdego spotkania. 10 kropel kropli w 70,0 ml wody, 15 kropli już w 100,0 ml wody. Idź do 20 kropli 3 razy dziennie w 100,0 ml wody i rozpocznij płynne zmniejszanie, usuwając 1 kroplę z każdego odbioru. Kurs kończy się po 40 dniach, przerwa 14 dni.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 pełny stół. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs 1,5-2 miesięcy.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

Wymieszaj zioła na nie więcej niż 3-4 dni, może zajść konieczność poprawienia kolekcji.

4. Olej rybny, 1 łyżeczka, trzy razy dziennie, na kawałku czarnego chleba, przed jedzeniem bezpośrednio. Kurs - 1 miesiąc.

5. Vitaprinol. Módlcie się za niego i decydujcie na jego korzyść lub na korzyść Tiofany.

Do czasu połączenia, Lyuda! I CZEKAJ!

04/07/17 Julia

Yuliya Evgenevna, witaj!

2 moje dzieci nie są zarażone.

Od traktowania stacjonarnego odmówiłem.

Powiedz mi, jak leczyć zioła.

ASD mi pomogło. Chcę spróbować jeszcze raz.

Czy mogę pić Tiothan, Vetom, ASD?

Przykro mi i mam nadzieję, że otrzymasz terapię antyretrowirusową !! A teraz konieczne jest wzmocnienie sił odpornościowych obu dzieci za pomocą ziół, ponieważ mogą one dostać gruźlicę - Bacillus Koch jest w twojej plwocinie !! Dodałbym zioła do ziół w dawkach zapobiegawczych.

1. Zbieranie ziół dla dzieci.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml.

DZIECI RÓŻNE PHYTODOZES.

- Do 1 roku życia - 1/10 dawki dla dorosłych (standardowy wlew 1 łyżki ziół lub mieszanki ziołowej na 200,0 ml wrzącej wody).

- Od 6 miesięcy do 1 roku - 1/8.

- Od roku do dwóch lat - 1/7.

- Od 2 do 3 lat - od 1/6 do 1/4.

- Od 3 do 4 lat - 1/5.

- Od 10-12 lat - 3/4.

- Od 12 - w pełni dorosły.

Kurs - 1,5 miesiąca.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

Wymieszaj zioła na nie więcej niż 3-4 dni, może zajść konieczność poprawienia kolekcji.

2. A ty, Yulechka, zastosujmy ten schemat:

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs - 2 miesiące.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

2.1. Wdychanie zimne z koncentratem wody srebrnej, silny środek antyseptyczny; wewnątrz - roztwór srebra do picia. Udowodniono, że jony srebra są skuteczne w AIDS i gruźlicy.

W Medtechnik można kupić urządzenie, jonizator domowy do uzyskiwania wody i inhalatora oraz lepszy nebulizator!

2.2. Tiofana preferuje silny środek przeciwprątkowy - Vitaprinol, również w roztworze oleistym. Wypij 1 łyżeczkę. trzy razy dziennie, kurs - 3 miesiące.

2.3. Jeśli przepisano Ci antybiotyki, należy dodać Vetom - na końcu kursu.

A jeśli podoba ci się frakcja SDA, nie krępuj się!

Twój kod DZIECKO (napisz na początku litery, przed powitaniem). Wysyłajcie mi wiadomości, Yulechka! Spróbuję ci pomóc i dzieciom!

11/01/16 Victor

Dzień dobry, drodzy uzdrowiciele i redaktorzy strony.

Pozwólcie mi podziękować Yulia Evgenyevna za pomoc w leczeniu mojej matki. Zaczęliśmy pić zioła, które lekarz zalecił, czekamy na dobre wyniki.

Chcę także poprosić o pomoc w leczeniu mojego ojca, urodzonego w 1953 roku.

Główna diagnoza: mikrokrążenie gruczolakoraka IV stopnia gruczołu krokowego) z przerzutami w mózgu. MRI pokazuje 2 ogniska, z powodu których niedowład lewej ręki i częściowo lewej nogi.

W listopadzie zeszłego roku wykonano operację, czyli obustronną orchiektomię. Od stycznia 2015 roku bierzemy Bicalutamid 150 mg, całkowita PSA spadła z 300 do 14, a następnie ostatnia - 46 (07.10.2016).

Od chorób przewlekłych - nadciśnienie, zapalenie zatok. Genyantritis ostatni raz także przeszkadza, zalozhenost nos, alokacja.

Poproszę również o radę na temat środków uspokajających. W ojcu panuje ciągły niepokój, który prowokuje i zwiększa presję. Ostro zmieniony styl życia z powodu choroby i choroby matki, wszystko wpływa na układ nerwowy.

Dziękuję za pomoc, czekam na Twoją rekomendację!

Dziękujemy i Ty! Ale tak ci się śpieszy, że dziękuję - trawa właśnie się rozpoczęła!)))

Oto schemat dla twojego ojca, w kolekcji wzięłam pod uwagę wszystkie twoje życzenia:

- 10,0 gram pokruszonego, suchego korzenia zalać 0,5 litra 70% alkoholu. Domagaj się 10 dni. Pij, rozpuszczając 1 łyżkę. w 70,0 ml wody 3 razy dziennie, 30 minut po jedzeniu. Kurs - 1,5 miesiąca, przerwa - 2 tygodnie. Zmień nalewkę na inną - jemiołą białą (patrz poniżej), włóż obie na raz.

1.1. Odwar z korzeni Tamus, aż do przygotowania nalewki:

- 1 łyżeczka posiekane suche korzenie zalać 200,0 ml wrzącej wody i gotować na wolnym ogniu we wrzącej łaźni wodnej przez 30 minut, 10 minut, odcedzić. Pij po 1 łyżce. 3 razy dziennie, 30 minut przed posiłkiem.

2. Zbieranie ziół (fitoestrogeny hamują rozprzestrzenianie się raka gruczołu krokowego).

Korzenie: lukrecja nago - 1 (dokładnie po 10 dniach ilość zmniejsza się do 1 des.l. i kontynuuje), lekarstwo żywokostu lekarskiego - 1; Lucerna - 1,5, Ginkgo biloba - 1, Galium verum - 2, litera dawka - 2 szyszki chmielowe zwykłych - 2, suszone owoce Rowana czerwony - 2, pędy jemioły - 1 łyżeczka

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs 1,5-2 miesięcy.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

- 100,0 gr posiekanych pędów jemioły odstawić w misce, wlać 500,0 ml 70% alkoholu. Nałóż 3 tygodnie w ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, czasami wstrząsaj. Pij 30 kropli 4 razy dziennie, na pół godziny przed posiłkiem. Kurs - 2 miesiące.

3. Świece doodbytnicze Thiofan m, 200 mg. Zestaw na noc, kurs - 2 miesiące.

Opłucz ziołowy wywar. Jeśli jest ropa, zgaśnie.

- 1 łyżka. posiekane zioła wlać 400,0 ml gorącej wody i gotować na małym ogniu przez 20 minut. Nalegać przez 15 minut, odcedzić i przepłukać nos strzykawką z dyszą. Kurs - 3 tygodnie.

Wszystko co najlepsze i najlepsze dla całej rodziny! Powodzenia! Do zobaczenia wkrótce, Victor!

26.10.16 Valeria

Dzień dobry, Julio Evgenievna!

U mamy, 66 lat, 2 lata temu był rak gruczołu mlekowego. Była operacja, chemia, radioterapia.

Pod koniec sierpnia, po operacji na krioallonalnej izolacji płuc żył płucnych, moja matka odczuła gwałtowne pogorszenie stanu zdrowia. nudności, nieustanne wymioty, osłabienie, niezdolność do przyjmowania płynów i jedzenia. skóra stała się żółta, skóra swędziła, białka oczu były pomalowane na żółto. Mocz jest ciemny, kał jest lekki. Ostra utrata masy ciała, większa niż 10 kg.

Rezultaty MRI: umiarkowana hepatomegalia. Powstanie prawego płata wątroby z przejściem do wrót wątroby (hepatocellular c-r?) W wątrobie. MSCT o nadciśnieniu żółciowym. "Szlam" jest zespołem pęcherzyka żółciowego. rozproszone zmiany w trzustce. Kątowe zniekształcenie prawej nerki. wodobrzusze.

Lekarze chcieli zrobić odpływ dla odpływu żółci z wątroby, ale nie, napisali to, ponieważ nie uznali tego za możliwe.

Wysokość - 158 cm, teraz ciężar - mniej niż 50 kg.

W domu umieścić krople do czyszczenia Haemodes, Reamberin, Reopolioglikinom, teraz umieścić Remaxol.

Pijemy homeopatię (na zalecenie lekarza homeopatycznego z Petersburga).

Daj Vetom, tiofan, sodę, nadtlenek, zbieranie ziół z wodobrzuszem ze swoimi wcześniejszymi zaleceniami na stronie, witaminę C, świeże soki z warzyw, owoców.

Mama teraz je tylko owsiankę, jedzenie dla dzieci, pije Nutridrink.

Wyniki badań krwi na 10.18.16 (częściowo) z 05.06.16 Thrombocrit - 2,08, ALAT - 121,65, ACAT - 316,75, bilirubina całkowita - 445,57, bezpośredniej bilirubiny - 199,74, gamma GT - 155,59, glukoza - 3,55, kreatynina - 58 mocznik - 2,8, całkowitego białka - 47 cholesterol - 8,13 alkalicznej fosfatazy - 617 potas - 3,02 sodu - 128,61, chloru - 90, hematokryt - 36,5, hemoglobina - 120, erytrocyty - 3,92, płytki 318 - - 4,6, leukocyty limfocyty, monocyty - 15,3 - 6,1.

Informacje dodatkowe: grupa krwi 1+. torbiel tarczycy.

Przewlekłe zapalenie żołądka, wrzód żołądka. arytmia, szybki puls, zmiany ciśnienia krwi.

Yulia Evgenevna, poradź, proszę, co nam zaakceptować z wodobrzusza i jak wesprzeć status w tej diagnozie? Czy mogę umieścić albuminy? Furosemid praktycznie nie działa, zaczęli dawać nurkom od wczoraj.

Dziękujemy, czekamy na odpowiedź!

Jeśli twoja matka się zgadza, musisz szukać operacji, aby wytworzyć odpływ żółci, choleretic w tej sytuacji nie tylko nie pomoże, ale także zaszkodzi. Nie ma innej drogi, Valeria. Daj z siebie wszystko, bądź wytrwały, poszukaj takiego lekarza.

W międzyczasie dać Mom Phenobarbital, 1,0 g 2 razy dziennie. To zmniejszy swędzenie, stopień żółtaczki i pozwoli Ci się zrelaksować.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 200,0 ml zimnej wody pitnej przez godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 200,0 ml. Pić 50,0 ml 4 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs - 1,5 miesiąca.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

2. Halsten. Ostrożnie staraj się dawać 10 kropli dwa razy dziennie. Możesz podnieść do 15 kropli trzy razy dziennie przed posiłkami. Dodaj wycierane zupy, soki z miąższem - dynia, jabłko. Osobna rozmowa na temat soku z buraków. Jest to kardioprotektor o właściwościach przeciwnowotworowych. Delikatnie, tylko świeżo wyciskane i przechowywane w lodówce przez co najmniej godzinę. Zacznij od 30,0 ml trzy razy dziennie. Wszystkie działania kontrolowane są bilirubiną co 7 dni. Oczywiście - nie mniej niż miesiąc.

2.1. Pod językiem, konieczne jest kroplówka Lymphomyosot. Zacznij od 10 kropli trzy razy dziennie. To znacznie zmniejszy zatrucie.

2.2. Diver wpuścił jeden dzień, łącząc go z 2 tabletkami Veroshpirona.

Ale to półśrodki! Powtórzę, odszukaj chirurga - decydującego, ale prawdziwie ludzkiego, który okresowo uwalnia płyn puchlinowy.

A jednak, Valeria. Przy takich liczbach zatrucie bilirubiną wpłynie na mózg. Bądźcie gotowi na przejawy encefalopatii.

Wszystko co najlepsze! DOBRE SZCZĘŚCIE!

23.08.2006 Ivan

Cześć, Julia Evgenievna.

Do tej pory zmniejszony poziom testosteronu, libido i są okresowe bóle w prostacie i pozostawione mosznie.

Szukałem wielu pytań - odpowiedzi, ale twoje podejście jest bardzo indywidualne dla wszystkich. Absolutnie potrzebuję twojego leczenia. Pomoc, proszę.

Każdy ma swoje własne zapalenie gruczołu krokowego!)) Ale są punkty wspólne w fitoterapii - są to lokalne procedury, bez których opłaty za picie działają słabo; przywrócenie odporności po antybiotykach i zasadnicze odrzucenie ich. Wszyscy, którzy nie lubią świeczek z odbytnicy, mikrobioloty, wracają do lekarzy lub strony. Potrzeba lokalnego leczenia jest oczywista. katar eliminuje krople w nosie; ból w uchu - turunda w uchu; zapalenie spojówek - krople do oczu itp. Zaczniemy od przywrócenia odporności jelitowej:

1. Nalewka czosnku.

- Zgrubnie zgrubnie ząbki 3 średnich główek czosnku i zalej 300,0 ml mocnej wódki. Domagaj się 10 dni w ciemności. przecedzić, wykręcić. Wypij 30 kropli w 1 łyżce. mleko, trzy razy dziennie, 15 minut przed posiłkiem. LUB użyj nalewki z AllilSat. Kurs - 1 miesiąc.

2. Zbieranie ziół do picia.

Równomiernie miel trawę do 2-3 mm, korzenie i owoce - do 3-5 mm, równomiernie wymieszane.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej łaźni wodnej, pod pokrywką, 15 minut. Usuń i nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs - 1,5 miesiąca.

Kwoty są określane domyślnie w łyżkach stołowych.

2.1. Trybestan, pij 1 tabletkę 4 razy dziennie. Kurs - 1 miesiąc.

3. Terapia lokalna.

Zmielić do około 3 mm, wymieszać.

- 1 łyżeczka mieszać zalać 100,0 ml wody, doprowadzić do wrzenia, gotować na małym ogniu przez 15 minut, nalegać 30-40 minut. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 100,0 ml. Zabieg należy wykonać po wypróżnieniu. Ciepły napar 70,0 ml zbiera się w gumowej gruszce o tej samej pojemności i wstrzykuje się doodbytniczo. Po zabiegu zajmuje 15 minut, aby utrzymać pozycję kolanowo-łokciową lub postawę leżącą na plecach z podniesionymi i zamkniętymi nogami, tak aby roztwór nie wyciekł. Oczywiście - 14

3.1. Na koniec kursu zrób PSA, mocz, badanie krwi i idź na świece Tykveol OR Tiophane, 200 mg.

Wszyscy zdecydują o twoim stanie zdrowia i testach.

Na czas leczenia nie podawaj alkoholu, ostrych i pikantnych potraw oraz przypraw; kawa rozpuszczalna. Pić rosół Oats.

Dobry początek, Ivan!

Aby ustawić informację zwrotną, umieść pierwsze 10 dni na początku litery, przed powitaniem zaznacz AKTUALIZACJĘ. W przyszłości nie zadziała, ale wszystkie powtarzające się listy trafią do lekarza automatycznie.

25.05.16 JULIA

Cześć, Julia Evgenievna.

Mam 39 lat. Wysokość - 167 cm, waga - 70 kg.

Trzy razy wykopałem polipy.

Ostatni raz skrobał we wrześniu 2013 r. Następnie lekarz powiedział, że stale pić hormony, ponieważ cyklicznie rosną, raz na sześć miesięcy, aby wykonać USG na polipach (przed piciem przez sześć miesięcy). Od tego czasu piłam tabletki.

W listopadzie 2014 r. Znaleziono węzeł z tyłu macicy. Aby przepisać, nic nie stało się, tylko należy obserwować, robić lub robić USA i analizować krew. Węzeł powoli rośnie.

W tym roku postanowiłem wypić Badana razem z nalewką z piwonii, zrobiłem douching i tampony (piła przez 8 tygodni).

Przedostatnie wyniki USG: węzeł 40x35. A przed ostatnim badaniem, ultradźwięki już zaczęły pić zioła, pili dwa tygodnie, a poszedł na USG, wynik: węzeł 37x39. Lekarz powiedział, że mięśniak nie rośnie, badania krwi są dobre, mówi się, że przyjdą za 8 miesięcy.

Czytałem w JOE o macicy Borovoy, że wielu traktuje ją dla niej. Ale to hormonalne, a ja piję hormony, boję się je wyrzucać, żeby polipy nie rosły ponownie. W Internecie Ineta znalazła twoją stronę, zdecydowała się napisać.

Co mi doradzisz, co powinienem zrobić? Wdzięczny z góry.

Podjąłeś decyzję Salomona - zarówno hormony, jak i zioła. W tym przypadku z radością informuję, że macica Borovoya nie zawiera fitoestrogenów ani fitoandrogenów i może być stosowana razem z kucharzem. Spokojnie dołącz do tej kolekcji ziół, które już pijesz.

Nalewka lub infuzja, wybierz:

- 50,0 g rozdrobnionych liści (5 łyżek) Borovoj macicy wlać 500,0 ml jakości wódka, twierdzą, 2 tygodni, w ciemnym miejscu, wstrząsając od czasu do czasu. Pij 30 kropli 3 razy dziennie, przed posiłkami. Kurs - 2 miesiące.

- 2 łyżki posiekane do 2-3 mm liści Boromi wlać 2 szklanki wrzącej wody, przykryć, owinąć i nalegać przez 15 minut, przecedzić. Pij 100,0 ml 4 razy dziennie, 30-40 minut przed posiłkami. Kurs - 2 miesiące.

Możesz dołączyć lokalne leczenie w postaci świec do Thiophan, zobacz stronę producenta); nawadniania z ziół, na przykład, z Tribulus terrestris, Barbarea vulgaris Sabelnik Marsh, airom Marsh, ekstrakt z korzenia łopianu. W każdej kolekcji dodaj pole Sporysh lub Khvoshch. Istnieje wiele opcji, Yulechka!

Możesz to zrobić! DOBRE SZCZĘŚCIE!

25.05.16 Elena

W grudniu 2015 roku odkryli onkologię.

MSCT jamy brzusznej z 20.12.2015: hepatomegalia. tłuszczowe zwyrodnienie wątroby. Wewnątrzotrzewnowa limfadenopatia. ca kąta w wątrobie jelita grubego z proliferacją na dwunastnicy i powstawaniem przetoki pięściowej.

W lutym 2016 r. Została hospitalizowana na leczenie.

Data transakcji: 03.02.2016. Laparatomy, mobilizacja próbna prawej strony okrężnicy. Nałożenie niedrożności krętniczo-poprzecznej.

Rozpoznanie szpitala (luty 2016 r.): Rak zgięcia wątroby okrężnicy trzeciego stopnia. Etap: T4NxM0.

Powikłania: ciężka niedokrwistość, przetoka 12-peristovno-przetoki.

Choroby towarzyszące: limfostaza kończyn dolnych.

Badanie histologiczne, cytologia z 03.02.2016: w rozmazach z osadu krwi z objawami hemolizy, kilka zmienionych dystroficznie komórek mezotelium.

Leczenie: tylko chirurgiczne.

27.02.2016 przy wypisie ze szpitala, badanie krwi: Hb - 104, er - 3,6, bilirubina - 14,93, białko - 43,8.

Hemoglobina jest zmniejszona, wzrasta w szpitalu poprzez transfuzję krwi i masę erytrocytów. Podnieś do 80-90.

30/03/2016 na wyładowania, analizy krwi: Hb - 81, ee - 10 * 12 / l, bilirubina - 4,8 mmol / l, białko - 43,9 g / l mocznika - 9,5 mmol / l.

Po 2 tygodniach hemoglobina spadła:

11.04.2016, przy przyjęciu, badanie krwi: Hb - 54, bilirubina - 3,8 mmol / l, białko - 45,7 g / l, mocznik - 9,7 mmol / l.

MSCT klatkę piersiową 04/05/2016: atrybutów formacje środkowa i dolna płaty prawego płuca i dolny płat lewego płuca, prawdopodobnie wtórne MTS postaci C-R w wątrobie kąt okrężnicy).

Od 16 maja do 20 maja 2016 r. Przeprowadzono pierwszy cykl chemioterapii lekiem Ftoruracil. Dobrze się przenosi: wzrost temperatury ciała od 16 maja do 25 jest bardzo rzadki, nie wyższy niż 37,2. Leukocyty w normalnej, nieco "dotkniętej" hemoglobiną - spadły do ​​85.

Stan ogólny na dzień 25.04.2016: stabilny, z hemoglobiną 80-86 i powyżej.

Aby utrzymać hemoglobinę, zwykle biorę preparaty żelaza (tabletki, kapsułki), produkty zawierające żelazo, ale hemoglobina okresowo zmniejsza się. Sensowne jest utrzymywanie zastrzyków hemoglobiny w domu, być może w celu zmiany: pić cykl kapsułek (3-4 miesiące), zmienić na zastrzyki (1-2 miesiące)?

Naprawdę mam nadzieję na przygotowanie tiofanu. Ale w świecach będzie to bardzo problematyczne, ponieważ krzesło w ciągu dnia (również w nocy) jest częste, 8-12 razy dziennie. I często nie uformowane. Może jest Tiofan w kropelkach, kapsułkach?

Przyjmij naszą najszczerszą i najgłębszą sympatię, aw przyszłości nie martw się o skład. Otrzymasz odpowiedź w ciągu kilku dni (w tym celu na początku litery, przed powitaniem, umieść słowo kodowe onkologia).

Pomyślmy razem i zacznijmy od anemii. Nie, konieczne jest stymulowanie szpiku kostnego, a najpierw zwiększenie poziomu ferrytyny do średniej stawki. Tylko iniekcje mogą to zrobić. Wybierz, Lena, potrzebujesz między Erythropoietin i Ferrum lek / Venofe / Firinzhekt. A potem łatwo jest zachować zapalenie naczyniówki, latem jest to łatwe; i pić różne syropy z 2-walentnym żelazem. Łatwiej jest to tolerować. I wtedy biegunka wzmacnia same preparaty żelaza do picia!

obrzęk spowodowany przez duże węzły chłonne jamy brzusznej. To oni blokują wyjście z limfy. biegunka będzie trwała do czasu usunięcia przetoki, a jelita nie zaakceptują utraty ich części. Wszystko to wymaga ogromnych sił. Zacznijmy tą drogą, a to tylko pomoże ci w chemioterapii:

- 50,0 gramów zmiażdżonych korzeni zalać 500,0 ml 70% alkoholu lub apteki Aseptoline (można użyć nalewki apteki Ovsa!). Nalegać w ciemnym miejscu, w szczelnie zamkniętym pojemniku, przez 10 dni, okresowo wstrząsając. Pij 25-30 kropli 3 razy dziennie, przed posiłkami, przez 2 miesiące.

Równomiernie rozkruszyć surowce do 2-3 mm i równomiernie mieszać.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 200,0 ml zimnej wody pitnej przez godzinę, doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu lub wrzącej kąpieli wodnej pod pokrywką przez 15 minut, nalegać godzinę. Odcedzić, wycisnąć, dodać do 200,0 ml, aw każdej porcji zaparzyć 1 kof.l. Befungina! Pić 70,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami. Kurs - 2 miesiące.

Liczba ziół jest domyślnie podawana w łyżkach stołowych.

2.1. Tiofan. Godny przeciwutleniacza, produkowany jest w Nowosybirsku w postaci zarówno świec, jak i proszku, który musi być obsadzony olejem roślinnym. Nie sądzę, żebyś dobrze sobie z nią poradził z taką biegunką. Są kapsułki i 0,2 grama, myślę, że są mniej aktywne.

Kissels ze szpinakiem, sokiem pokrzywy, ryżem i borówkami; Wyciąg z apteki z psyllium, sok z pokrzywy (producent Biolit, Tomsk); nie prażone naczynia z wątroby (pasztet), i nie bój się, są pokazane tylko w przypadku chorób wątroby; owoce lasu truskawkowego (suche do wykorzystania w przyszłości!). Wyklucz chleb, ciastka i wszystko, co może zawierać drożdże; a także słodkie soki, woda mineralna z gazem.

Potrzebujemy sorbentów, na przykład Carbohit, Rekitsen RD; niebieska glina.

3. Lokalnie. Konieczne jest zatrzymanie wzrostu przerzutów, a jednocześnie zmniejszenie węzłów chłonnych.

- 20,0 g korzeni, pokruszonych na zboża, wlać 200,0 ml 60% alkoholu przez 14 dni, okresowo wstrząsać. Odcedź, wypij 15 kropli, rozpuść w 70,0 ml wody, dwa razy dziennie. Kurs - do 2-3 tygodni.

- Wymieszaj 1: 2 nalewki i leczniczy olej rycynowy, uderz. Zastosuj do żołądka w nocy.

Czy zgadzasz się z takim planem, Lenochka? Czekam! Aż do połączenia!

06.04.16 Oksana

Cześć, Julia Evgenievna.

Naprawdę potrzebuję twojej rady.

Muszę chorego ciotkę zdiagnozowano przerzutów czerniaka skóry w obu miąższu płuc pachowych węzłów chłonnych po prawej stronie prawej części biodrowej.

Lekarze już odmówili. Bolą ją plecy, przerzuty pod jej ramieniem bardzo się powiększają. Teraz leczenie nie otrzymuje żadnych. Pić znieczulenia, Euphorbia pallas i nalewki Aconite jungar, ale bez poprawy.

Byłbym wdzięczny za twój czas.

Niestety, teraz nie ma potrzeby oczekiwać poważnej poprawy (((Nie możemy pozwolić na pogorszenie, które, moim zdaniem, jest konieczne):

1. Nalewka z korzenia Zhen-shen, apteka. Pij rano i na lunch przez 7-10 kropli, na miesiąc.

2. Dodaj kolekcję ziół do picia.

Równomiernie rozkruszyć surowce do 2-3 mm i równomiernie mieszać.

- 1 pełny stół. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, doprowadzić do wrzenia. Tumble na małym ogniu przez 15 minut, wlać do termosu, wypuścić parę i nalegać godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pić 100,0 ml 3 razy dziennie przed posiłkami. Kurs - 2 miesiące.

Liczba ziół jest domyślnie podawana w łyżkach stołowych.

3. Lokalnie. Zrób masło.

Korzenie bagien Sabelnik, Bloodbath leczniczych, Bedridge Saskatoon (można zastąpić trawy, ale wziąć dwa razy więcej). Zmiel do zbóż, weź w równych ilościach i zalej 1: 5 olejem roślinnym. Aby wstawić noc do piekarnika, podgrzać do 70 stopni, nalegać na ciepło, spuścić. Przechowywać w lodówce.

Przed użyciem zmieszaj 1: 2 z nalewką Aconite Jungar i nakładaj na wszystkie widoczne ogniska guza i węzłów chłonnych - dwa razy dziennie przez 3 tygodnie.

4. Ból w plecach. Postaraj się nałożyć gotowy krem ​​Comfrey officinalis serie 911.

To, Oksanochka, minimum! Wiosną niech ciotka podtrzymuje siły młodych zielonych, herbatę z nerek i liści, i pamiętaj, aby dołączyć preparat Tiophane w proszku. Wyprodukowany w Nowosybirsku, tel. +7 38322915488.

Wszystko na razie. Chętnie ci pomogę.

DOBRE SZCZĘŚCIE! Do zobaczenia wkrótce!

24.02.16 Svetlana Alexeevna

Droga Julio Evgenievna!

Wysokość - 180 cm, waga

110 kg. Średnie ciśnienie wynosi 130/85, częstość tętna dochodzi do 80 uderzeń na minutę.

16 dni temu został zwolniony ze szpitala (pierwsze miejsce) z diagnozą łagodnego przerostu gruczołu krokowego, objętość gruczołu krokowego - 92 cm Produkcja operacji - cystostomia trokar (funkcje odwadniające zadowalający)..

Szpital nie zażywał żadnych leków.

Pod kierunkiem urologa powiatowa poliklinika piła antybiotyki (monural i cyprofloksacynę) i przyjmowała Omnik i fitolizynę.

Ponadto codziennie pić tiofan 2 g, roztwór oleisty, 1 łyżeczkę i świece 1 szt. W nocy.

Niestety, naturalnie mocz nie idzie - na dziś już 20 dni.

W Mochesbornik przebiega bez problemów.

Droga Julio Evgenievna!

Prosimy o pomoc: jak leczyć prostatę i, co najważniejsze, unikać operacji! W końcu są takie przypadki. Może, dodatkowo, preparaty ziołowe do picia!

Cześć, Swietłana Alekseevna!

Naprawdę mam nadzieję na zioła, szczególnie kobiety. Dziś udowodniono, że oni, obniżając poziom "złego" testosteronu, zmniejszają wielkość gruczołu.

- 1 łyżka. mieszankę zmiażdżonych korzeni i owoców zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, następnie doprowadzić do wrzenia. Pomidor na małym ogniu przez 15 minut, zalać 1 łyżeczką. mieszanka ziół, doprowadzić do wrzenia i wlać do butelki termosu. Wypuść parę i utrzymuj przez 1,5-2 godziny. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pij 100,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami, małymi łykami. Kurs - 1,5 miesiąca, kontrola PSA.

Liczba ziół jest domyślnie podawana w łyżkach stołowych.

2. Mikrokornery z Chaga.

- 1/2 szklanki posiekanej pieczarki zalać 3 szklankami gorącej wody (nie więcej i nie mniej niż 50 stopni) i nalegać w termosie w ciągu dnia. Odcedź, wygnij. Wlew można przechowywać i stosować przez 3-4 dni. W mikrowirówkach konieczne jest 50,0 ml ciepłego wywaru. Zabieg należy wykonać po wypróżnieniu. Ciepły napar o objętości 50,0 ml zbiera się w gumowej gruszce o tej samej pojemności i wstrzykuje doodbytniczo. Po zabiegu zajmuje 15 minut, aby utrzymać pozycję kolanowo-łokciową lub postawę leżącą na plecach z podniesionymi i zamkniętymi nogami, tak aby roztwór nie wyciekł. Kurs - 15 procedur w bieżącym miesiącu i powtórz w następnym.

3. Czopki doodbytnicze Tyqeol, rano i wieczorem w wolne dni w miesiącu. Kurs - 2 miesiące.

4. Odżywianie ma wielką wiedzę - aby ograniczyć mięso, a nie smażyć, ale piec; preferują ryby, owoce morza, soki z kapusty, buraki, marchew, zielone jabłko; pieczone warzywa, zwłaszcza dynia, cukinia, bakłażan. Owsianka na wodzie z owsa, polistyku, gryki, jęczmienia perłowego. Wyklucz użycie pieczywa piekarniczego i drożdżowego. I nie dopuszczać do zaparć. Myślę, że wszystko będzie dobrze!

DOBRE SZCZĘŚCIE do nas! W nadchodzącym 8 marca Swietłana Alekseevna!

13.01.16 Konstantin

Witaj, droga Julio Evgenievna!

Mój ojciec ma 61 lat.

W październiku 2015 roku zdiagnozowano u niego raka trzustki, stadium 4 z przerzutami do wątroby. Towarzyszy temu żółtaczka mechaniczna. Po wszystkich testach udaliśmy się do regionalnego centrum onkologii. Próbowali umieścić zastawkę, żeby usunąć żółtaczkę, ale nie mogłem, jak rozumiem, z powodu guza. Wysłaliśmy do domu, mówiąc, że nie mogą pomóc.

Po tym staramy się leczyć na własną rękę. Zażywaliśmy napój gazowany przez trzy tygodnie. Teraz (od 11.01.16) zaczął brać Thiophen-m (w tłustym roztworze), zbiór klasztoru (ojciec George, 16 ziół), zamiast herbaty w części Chagu.

Ogólnie stan pogarsza się, traci około 20 kg w ciągu 2,5 miesiąca - teraz waga wróciła do normy, około 59 kg. Z powodu słabości zacząłem głównie kłamać, ciśnienie jest niskie, nieustannie świąd. Wydaje się, że niewiele go to boli, ale ciężko się porusza (mówi słabość nóg, głowa się kręci). Nastrój oczywiście jest zły. Ostatnio (od nowego roku) żołądek jest napompowany, z powodu tego, czego nie może normalnie jeść. Apetyt jednak nie silny, ale jest, ale znowu, jak jeść z "pełnym" brzuchem.

Pomoc, proszę, niż możesz, bo tylko 61 lat. Rozumiem, że nie można tego wyleczyć, ale w jakiś sposób można to poprzeć. Przeczytaj gdzieś, że nalewka Rhodiola rosea i piwonia pomaga w żółtaczce, czyż nie?

Krewni twierdzą, że nie trzeba psuć go dużym zestawem ziół, mówią i tak ciężko. Po przeczytaniu wielu apeli i odpowiedzi na te pytania uważam, że przeciwnie, silna opozycja ("presja") jest niezbędna w tej chorobie.

Doradzić, jak poradzić sobie z odżywianiem i jakie inne zioła można przyjmować, a co najważniejsze, czy wszyscy możemy iść razem? Skoro jest to pilna sprawa, czy mogę czatować z Tobą przez e-mail?

Z góry dziękuję.

Pierwszą rzeczą do zrobienia jest zadzwonić do lekarza powiatowego i poprosić o receptę na Phenobarbital, który w ilości 1,0-1,5 gramów dziennie natychmiast zredukuje żółtaczkę i swędzenie. swędzenie i żółtaczka są spowodowane gromadzeniem się bilirubiny pod skórą. Ku wielkiemu ubolewaniu, nie można przyjąć żółciopędu, jeszcze bardziej wzmocnią żółtaczkę - produkcja żółci jest zablokowana przez guz głowy trzustki! W jamie brzusznej zbiera się obrzęk płynu, to jest tak zwane wodobrzusze.

Sytuacja jest poważna, ale można zjeść trochę wszystkiego oprócz smażonej, szorstkiej bawełny i pieczywa drożdżowego. Trawienie pokarmu poprawi się - Mezim lub Creon, Penzinorm, Pancreatin. Złoty korzeń w nalewce można podać wyłącznie w celu utrzymania siły, ale o wiele bardziej poprawny jest inny korzeń:

- 50,0 gramów zmiażdżonego korzenia zalej 0,5 litra dobrej jakości wódki, nalegaj w ciemnym miejscu na 2 tygodnie, okresowo wstrząsając. Odcedź, wypij 30 kropli 3 razy dziennie, przed posiłkami. Ostatnia recepcja to 5 godzin przed snem. Tymczasowo, Kostya, umieść nalewkę w zbiorze 1 łyżeczki. zmiażdżony czerwony korzeń. I szukaj specjalnego korzenia dla tej lokalizacji raka - korzenia Iris blady.

2. Zbieranie ziół do picia.

Równomiernie rozkruszyć surowce do 2-3 mm i równomiernie mieszać.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 200,0 ml zimnej wody pitnej przez godzinę, doprowadzić do wrzenia. Aby gotować na małym ogniu przez 15 minut, nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 200,0 ml. Pić 70,0 ml 3 razy dziennie, przed posiłkami. Kurs - 2 miesiące.

Liczba ziół jest domyślnie podawana w łyżkach stołowych.

2.1. Gotowy posiłek (Mleko oset ostu), jeść 1 łyżeczkę. 4-5 razy dziennie wypij łyk wody. Woda jest ograniczona do minimum, więc wodobrzusze nie narastają.

2.2. Krwawienie jest wysokie, przeciwnowotworowe i obkurczające. Znieczulaj. Bądź ostrożny, trucizna. Nie przekraczaj dawki!

- 1 łyżeczka zgnieciona sucha trawa lub korzeń zalać 300,0 ml wrzącej wody i gotować na małym ogniu przez 20 minut. Szczep. Pij po 1 łyżce. 4 razy dziennie. Pozostałą część należy zwilżyć 3-warstwową gazą i położyć na obszarze wątroby dwa razy dziennie przez 1-1,5 godziny. Kurs - 3 tygodnie.

3. Uważam za konieczne oczyszczenie lewatyw. Lekarz może i powinien wysłać pielęgniarkę do domu. Za pierwszym razem pokażę, dalej - siebie.

3.1. Po 5 takich lewatywach konieczne jest kontynuowanie mikrowstrząsów. Nie ma innych sposobów zmniejszenia wodobrzusza i wpływania na ciało, z wyjątkiem dropperów.

- 1 łyżka. mieszać zalać 100,0 ml wody, doprowadzić do wrzenia, gotować na małym ogniu przez 15 minut, nalegać 30-40 minut. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 100,0 ml. Zabieg należy wykonać po wypróżnieniu. Ciepły napar o objętości 50,0 ml zbiera się w gumowej gruszce o tej samej pojemności i wstrzykuje doodbytniczo. Po zabiegu musisz leżeć na plecach przez 15 minut z podniesionymi i zamkniętymi nogami, aby roztwór się nie przeciekał. Kurs - 10 procedur.

Liczba ziół jest domyślnie podawana w łyżkach stołowych.

4. Lymphomaositis, 5 kropli pod językiem, trzy razy dziennie, przez miesiąc.

W trakcie leczenia, a teraz pojawi się wiele pytań. A teraz - jak mnie rozumiesz, Kostia? Napisz na adres, z którego otrzymałeś ten list, nie musisz czekać na otwarcie strony.

10/26/15 Irina

Droga Julio Evgenievna!

Apeluję do ciebie po raz pierwszy, bardzo czekam na twoją pomoc.

39 lat, jest dziecko w wieku 15 lat.

miesiączki od 11 lat, obfite, zaczynające bolesne.

Ostatnio zdiagnozowano następujące rany. USG narządów miednicy (16 dzień cyklu) wykazało: wielomiejscowe mięśniaki ciała macicy, 7 tygodni. W grubości tylnej ściany śródścienny węzeł podśluzówkowy wynosi 20 * 20 mm, dwa łączą wewnątrzszpikowe zespoły podsercowe o łącznej wielkości 38 * 24 mm. Kanał szyjki macicy bez cech, wiele torbieli 4-6-10-13 mm średnicy. Prawy jajnik - mieszki włosowe 5-7 na ranie, średnica 5-15 mm. Lewy jajnik - pęcherzyki 7-8 na cięciu, średnica 4-8 mm. Wolna ciecz w małej miednicy do 15 mm. Ogniskowy rozrost endometrium, grubość endometrium do 13 mm.

Występuje erozja szyjki macicy.

Smear good (tak powiedział lub powiedział lekarz), cytologia bez cech.

cykl stał się niestabilny, nieznacznie zmniejszony (z 28 dni do 25-26).

Po zakończeniu leczenia, badanie USG w 2011 r. Wykazało: strukturę gruczołów piersiowych bez zmian patologicznych.

W lipcu 2015 r.: struktura gruczołów odpowiada wiekowi i fazie cyklu miesiączkowego, składa się z składnika włóknisto-tłuszczowego i gruczołowego. Nie było śladów formacji węzłowych. Protokoły nie są rozszerzane. Pojedyncza torbiel po prawej stronie przez 6 godzin.

Mammolog wyznaczył lub mianował: mastodion, Ascorutinum, Magne V6.

Ginekolog zalecał ultradźwięki narządów miednicy raz w roku i pić herbatę, spowalniając wzrost mięśniaków (bez konkretów).

Co poradzisz? Nie pozwól, aby włókniak się rozluźnił. Słyszałem, że trawy są z tym dobre. Czy można połączyć przyjmowanie ziół i przyjmowanie leków przepisanych przez lekarza mammograficznego?

I jeszcze jedno pytanie: czy w moim przypadku pokazano preparat Thiophanum, a jeśli tak, to jak długo iw jakiej dawce (czopki 0,1 lub 0,2 g)?

Tutaj musisz zrobić swoje zdrowie, a nie patrzeć!

- Wlać 500,0 ml wódki przez 3 tygodnie na 25,0 gramów rozdrobnionej bydlęcej macicy i czerwonych szczotek. Energicznie wstrząsaj co dwa dni. Odcedzić, wlać ponownie 250,0 ml wódki. Gotowy nalewki do picia 1 łyżeczka. 3 razy dziennie, przerwa - tylko za miesiąc. Kurs - 3 miesiące.

Równomiernie zmiażdżyć surowiec do 3-4 mm i równomiernie wymieszać.

- 1 łyżka. mieszaninę zalać 300,0 ml zimnej wody pitnej na godzinę, doprowadzić do wrzenia. Aby gotować na małym ogniu przez 15 minut, nalegaj na godzinę. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 300,0 ml. Pić 100,0 ml 3 razy dziennie przed posiłkami. Kurs 1,5-2 miesiące, kontrola USG.

- 1 łyżka. mieszać zalać 400,0 ml wody, doprowadzić do wrzenia, gotować na małym ogniu przez 15 minut, nalegać 30-40 minut. Odcedź, wyciśnij, dodaj do 400,0 ml. Do nawadniania konieczne jest 150,0 ml ciepłego wywaru. Bierz pod uwagę wszystkie zasady, leżąc w łazience, rzucając nogami na bok (w pozycji kobiety podczas porodu), nie mniej niż 10 minut. Pod koniec procedury namocz bawełniany tampon o tym samym składzie. Umieść tampon na noc i powtórz w następnym cyklu.

Liczba ziół jest domyślnie podawana w łyżkach stołowych.

3.1. Czopki doodbytnicze Tiofanum, 200 mg. Zestaw na noc, dwumiesięczny kurs.

3.2. prozhesthestel, załóż klatkę piersiową zgodnie z instrukcjami.

Jest to schemat złożonej terapii, Ira, która będzie się pokrywać z mianowaniem innych lekarzy.

Jeśli coś nie jest jasne, Irochka, napisz list z notatką UPDATE (na samym początku litery, przed powitaniem).


Następny Artykuł

Blanker.ru

Pokrewne Artykuły Hepatitis